Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajf emigranta

Lajf emigranta worldwide

Polecane posty

Gość lajf emigranta

witam wszystkich emigrantów. Co porabiacie? Ja zaraz kończe prace i jade łowić ryby, fajny relaks dla mnie i troche świeżego powietrza i bycie w naturze. Piękna sprawa.

Gość gość
aha lowisz ryby o godz,22?

Gość gość
Haha qrwa debil. Zrob sobie grilla na kwadracie z kolegami z pakistanu i sri lanki.

Gość lajf emigranta
Nie wszędzie na świecie jest ta sama godzina kochani, chyba o tym wiecie.

Gość gość
Powaga?

Gość gość
Znowu ten xlsmas AWF tematy zaklada

Gość lajf emigranta
Dziś jade na ścieżki rowerowe do lasu, bo super pogoda, i gimnastyka dobra. Co dziś porabiacie kochani?

Gość gość
Ja wale konia caly dzien i pije cidera. Super jest na emigracji :D

Gość gość
Ja skończyłam overtajma na zmywaku i zaraz idę do primarka kupić jakiś ciuszek z baj łan, get łan fri. Jestem taka zaradna i samodzielna w Jukeju. Kocham Cię Jukej.

Gość gość
Next please, ehehe. Szmaciarze emigracyjni :D

Gość gość
Ja wróciłam do domu godzinę temu, zjadłam z synem szybki obiad. Teraz syn gra w grę, ja piję herbatkę i weszlam na fb , jakies wiadomości typu bbc news, wyborcza, i tu. potem poczytam z synem ksiażkę zadanie domowe ze szkoły. potem to już w sumie pora kolacji i takie tam. wieczorem poczytam książkę. Mąż wróci jakoś o 9-10pm bo prosto po pracy poszedl na piwo z kolegami z którymi studiował ale nie widzieli się od września - Szkot, Polak i Łotysz. Mąż jest web designerem. Jutro ja mam wolne i czwartek też, ale będę zajmować się moim freelancem. link building. pojdę też na kawę z koleżanką i pobiegam. muszę też kupić nowy płaszcz na zimę.

Gość gość
to się rozmarzyłaś ty powyżej zrywam boki ze smiechu

Gość gość
A bedziecie sie dzisiaj doopczyc wieczorem, czy masz awarie?

Gość gość
19:49, 21:30 żal mi Was, zawistni ludzie

Gość gość
19:07 - serio czytasz ten skomuszały relikt jąkały z Czerskiej ? Brawo, to wiele o tobie mówi, mnie byłoby wstyd przyznać się do czytania plugawej gazetki na którą większość Polaków najchętniej postawiłaby klocka i słusznie bo finansują to żydowskie g****o z państwowej kasy i napuszczają jednych na drugich. Pewnie też głosowałaś na PO albo w ramach ''buntu'' na Nowoczesną czy może jednak tradycyjnie tudzież z sentymentu na ZLEW ?

Gość gość
Nie Twoja sprawa na co głosowałam. co do Wyborczej, to wyobraź sobie, że czytam ją z sentymentu, bo pisalam o niej pracę magisterską lata temu i przeglądając wtedy wszystkie roczniki sama już wtedy widziałam, że ta gazeta upada. ale rzucam okiem bo wolę czytać gazety niż tv oglądać. bbc news nielepsze, szczerze to wolę guardiana. czytam też czasem the NY times

Gość gość
I na pewno nie głosowalam na PO ani oczywiście tym bardziej na PiS czy Korwina :O . w tym roku wybór był kiepski...

Gość gość
Albo nie byłaś w ogóle głosować albo ci zwyczajnie wstyd za swój głos i teraz się wykręcasz. Pisać pracę magisterską o gazetce Szechtera ? O boziu, toż to zboczenie jakieś. Czyli albo ZLEWik (pewnie też z sentymentu) albo Nowoczesna tak jak podejrzewałem

Gość gość
Kup sobie w takim razie kryształową kulę i zostań wróżką jak takiś mądry, żegnam bo szkoda słów.

Gość gość
Faktyczne, szkoda slow na fanke zydowskiej jakajacej sie gnidy co podpuszcza Polakow na siebie. Co do wrozenia, to z pewnoscia bylbym lepszy niz twoj idol z gazetki. On twierdzil ze byly juz prezydent musialby przejechac po pijaku ciezarna zakonnice na pasach zeby przegrac.

Gość gość
i pomysleć że takie bezmózgie k***iska co sponsorują rzygowiny żydowskiego jąkały reprezentują :O nas później za granicą :O skoro takie dno intelektualne wyjechało i robi nam siarę - to co Angole mają mysleć o Polakach??/ :O

Gość gość
Biedaku, nie miałeś się o co przyczepić, to o wyborczą, no żal. idź poczytać sobie frondę w takim razie papa

Gość gość
no i widzisz michniko-lubie - znów twoja tępota aż promieniuje (koszernym blaskiem :D) . czyli jak ktoś gardzi rzygowinami michnika, którymi ty napełniasz jadaczkę i pusty łeb, twierdząc że to ambrozja :O to znaczy że jest wielbicielem frondy, która pod każdym kamieniem widzi ruskiego agenta i uparcie stręczy POlaczkom niejakie judeo-chrześcijaństwo chociaż wg judejczyków - Jezus jest zdrajcą gotującym sie w piekle we własnych ekstrementach. aleś ty głupia cipo, jeszcze glupsza niż koszerna :D

Gość gość
Może i głupia, tak się uparłeś że nie będę się kłócić z jeszcze głupszym ... ale za to radzę sobie w życiu (popatrz na zawody moje i męża z mojej pierwszej wypowiedzi w tym temacie). za to ty najwyraźniej sobie nie radzisz, dlatego anonimowo wylewasz żółć na forum.. już więcej tu nie napiszę szkoda czasu na Ciebie :) pa !!