Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemampomyslunanazwelalalala

Pro Ana

Polecane posty

Gość niemampomyslunanazwelalalala

Cześć. Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z Pro Ana? Co tym sądzicie? Chciałabym do tego wrócić, ale w sumie sama nie wiem, czy to dobry pomysł. Ogólnie dowiedziałam się o tym w 2014 roku i od tego czasu nie ma dnia, żebym nie myślała o jedzeniu, Pro Anie...itp. W Lipcu tego roku, postanowiłam znowu żyć według zasad "Motylków", lecz gdy zaczełam mieć wyrzuty sumienia jedząc 300,500 kcal i spalając połowe lub całość wystraszyłam się i przestałam. Teraz od jakiegoś czasu myślę nad powrotem do tego. Wtedy byłam szczęśliwa, bo kolejny dzień zakończył się bilansem ok. 300 kcal, czułam się wtedy lepiej, nagle wszystko było takie piękne. A teraz? Jestem nic nie wartym grubasem, bardzo łatwo doprowadzić mnie do płaczu, nawet nie wiem, dlaczego ktokolwiek chce z czymś takim przebywać i przyjaznić się. Może gdy będe żyła według tych zasad, stanę się chuda. I te ciągłe myśli samobójcze, samookaleczanie, poczucie beznadziejnosci, kłopoty rodziców się skończą, albo chociaż zyskam odwagę zeby skończyć z tym wszystkim. Jak myślicie?

Gość gość
latwo cie doproadzic do placzu i nie wiesz dlaczego, bo to jest hustawka hormonow, a im bardziej bedziesz zaklocala chemie organizmu zerowym jedzeniem tym bedzie gorzej. niejedzenie nie jest zadnym wyjscie, a te skonczone anorektyczki wygladaja paskudnie, takie kosci sa bardziej obrzydlwie od grubasow :O dostarczaj swojemu organizmowi wszystkiego co potrzebuje w normalnych dawkach i cwicz, a endorfiny z cwiczen beda cie lepiej nastrajaly niz glodzenie siebie :O

Gość motylekaba
pro ana to nie dieta, to styl życia. to że dziś będziesz na diecie 500 kcal, a jutro schudniesz 20 kg.. to nie znaczy że jesteś pro-ana.. to nie o to w tym chodzi..

Gość gość
pro ana to styl życia prowadzący do wyniszczenia i śmierci pro ana to zaburzenia psychiczne maskowane kontrolą nad własnym ciałem brak kontroli nad emocjami chcecie maskować pozorną kontrolą nad własną wagą i ciałem taką macie kontrolę nad wagą i ciałem że ani się obejrzycie a wysiądzie wam serce, nerki, wątroba, przestaniecie miesiączkować, będą wypadać włosy a skóra będzie jak wstrętny pergamin, dostaniecie osteoporozy i zepsują się wam zęby faktycznie powód do chwalenia się i propagowania "takiego stylu życia" nie ma to jak na własne życzenie dążyć do wyglądu wyniszczonej rakiem chorej lub zużytej życiem narkomanki

Gość gość
Zapraszam na thiness(kropka)fora(kropka)pl. Jest to kameralne forum pro-ana z przyjazną atmosferą ;)

Gość jezabell
dla mnie jesteście pro - any śmieciem i gownem - możecie zdechnąć. Takie ofermy jak wy - bezwartościowe idiotki, bezmózgi nie umiejące niczego, nie nadające się do niczego - zasługujecie aby zdechnąć. Nie żryjcie. I tak dużo ludzi NORMALNYCH - nie takie gowno jak wy - głoduje - to od razu powieście się, paskudy. "przyjazna atmosfera" - trupem was debilki czuć. Gdybym miała takie łajno w domu - poczekałabym aż zdechnie. Spokojnie. "motylki"... robaki co was żeżrą.....

Gość gość
ZAPROSZENIE DLA CIEBIE! PRO ANA! Serdecznie zapraszamy do rejestracji na Forum Pro Ana! Oferujemy ciepłą i przyjazną atmosfere w kameralnym gronie, pomoc i wsparcie, całkowitą anonimowość i prywatność, a także baze pełną informacji i porad jak skutecznie chudnąć z Pro Ana, działy z thinspiracjami, niskokalorycznymi przepisami, dietami, zestawami ćwiczeń i wiele więcej. Już teraz dołącz do nas! www.nasz-motylkowy-dom.pun.pl

Gość gsc

Cześć
poniżej link do nowego aktywnego forum
pro ana 2019

www.motylkowyswiat.4ra.pl