W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Październik 30, 2015 Właśnie dzisiaj, razem z przedstawicielami PRO Life złożyliśmy w ręce Pani Beaty Szydło projekt zakazujący zabijania dzieci nienarodzonych, całkowity zakaz aborcji. Oraz całkowity zakaz in vitro (można byłoby otrzymać nawet 3,5 roku więzienia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 a czy ta ustawa będzie działała wstecz? bo macie sztucznego prezydenta i sztuczną przyszłą premierkę obydwoje to wykapane dzieci z próbówki Jarosława Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Październik 31, 2015 nie zrozumiałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 najpierw dajecie 500 na dziecko kłamczuchy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 no tak. projekt. ustawy. ja mógłbym złożyć projekt, żeby każdemu dać po miliard dolarów. wybierzta mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Październik 31, 2015 Proponują pięćset złotych na dziecko oraz półtorej roku będą płacić pieniądze osobom bezrobotnym (by mogły swoje długi spłacić). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 bedzie burzliwa debata i projekt nie przejdzie. albo i przejdzie ale z ustępami, o których nikt nic nie wie. skończ dziadować koorfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 nooo. proponuja. ja proponuje. w razie czego to nie ich wina tylko platformy. pytanie brzmi po co wygrywc wybory jak nic nie mozzna uchwalić? chyba po to żeby sie debile cieszyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Październik 31, 2015 Będzie ustępstwo takie, że podejmą się leczenia matki (co może spowodować śmierć dziecka ale lekarz ani matka nie pójdą do więzienia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 a ja proponuje żeby mieć wyjepane na ich propozycje. co mnie obchodzi jskie zdanie na dowolny temat mają ludzie, których nawet nie znam. nic mnie to nie obchodzi i nie zamierzam sie podporządkowywać ich ustaleniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 taaaa. mógłbyś se już iść? bo mnie denerwujesz tzn tylko ci to proponuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 słyszałeś?!?! PROPONUJE CI!!!!! WON!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Październik 31, 2015 Poza tym Kaczyński na pewno będzie chciał, żeby jego posłowie zagłosowali zgodnie, z tym jak on chce. Poza tym posłowie od Kukiza (narodowcy), część posłów PSL i PO będą za tym głosować. Druga sprawa,że PiS drugi raz nie odda już władzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 no cóż... propozycja chyba nie została przyjęta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 PiS niema żadnej władzy to banda l*******gów jak wszyscy inni parający sie polityką. jak chcesz mieć fachowo wykonane obciąganko i dysponujesz odpowiednią gotówką to zgłoś sie do pisu. z pewnością sie nie zawiedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 w zasadzie gdyby zaliczyć ich do grupy zawodowej zgodnie z zajęciem jakim sie paraja to dzifki okazałby sie najlepiej zarabiającą grupą zawodową na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Dudzie pokładamy nadzieję 0 Napisano Październik 31, 2015 Prawo i sprawiedliwość zawsze dotrzymuje słowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 nie wątpie że dotrzymuja słowa. tylko jeszcze zależy komu danego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 czego oni nie zrobią żeby zadowolic klienta zmienią płeć będą sie obijac publicznie w kisielu na ołe doopy. to profesjonaliści i profesjonalistki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 w dodatku nie spieszy im sie na emeryture zbytnio... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 o jakich uczuciach wy tu piszecie? coś się wam kategorie p****aly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 jak widze polityka chociazby lokalnego to mam ochote sie zapytac ile bierze za głębokie gardło z połykiem ale nigdy sie nie pytam bo mnie raczej nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 piszemy o głębokich uczuciach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 ustawy ustawy ustawy. przyjeżdżają do nas tirami z brukseli gdzie wymyśla je 50 tysięcy pederastów, pedofili i transwestytów nazywanych urzędnikami. potem dostarczają je do parlamentu uni (taki ekskluzywny burdel) a stamąd trend rozchodzi sie na pomniejsze przybytki rozpusty jak ten na wiejskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 marszałek sejmu jako burdelmama dzierży laske i jak wali nią w podłoge to cały burdel milknie z zachwytu nad jego kunsztem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 zresztą nie zawsze była to główna trasa wcześniej rozkazy leciały do moskwy a stamtąd czołgami do warszawy. różnie bywało. życie dzifki to nie bulka z masłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 aż sie zastanawiam dlaczego policja jeszcze nie zamknęła tego przybytku. ale może jednak nie będę werbalizował domysłów na temat przyczyn takiego stanu rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2015 jareczek jakby nie przypierdolił kobietom to chory byłby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach