Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnig

URODZINY. a HELLOWINN

Polecane posty

Gość bnig

Idziemy dzisaj na urodziny. A.wymagane sa stroje hellowinowe, moja corka ma 2 latka musze ja w to przebierac? ? Ma tyle ladnych sukienek :(

Gość AntoninaKady
Nic nie musisz, ale dlaczego nie? Jest tyle ładnych Halloweenowych strojów.

Gość gość
Bez sensu pytanie, to tak jakbyś szła na wesele i pytała czy możesz ubrać córce dres (bo ma tyle ładnych... hihihi). Nikt cię nie wyprosi ALE.

Gość gość
A może autorka nie chcę wychowywać córki w duchu amerykańskiej kultury? Mnie też denerwuje to całoe helloween. A czemu nie "Dziady"? Bo my swego nie znamy, tylko małpujemy Amerykanów :)

Gość gość
Przecież możesz ubrać córkę w tę swoją ładną sukienkę i tylko dodać jakiś motyw z Halloween, np. dyniową czapkę, maskę... Itp

Gość gość
Ale bezsens przebierać 2 latki za potworki, bo jakaś mamusia wymyśliła sobie hellowenowe urodziny :/ Pusto we łbie mają niektóre mamuśki. Ja bym założyła córce ładną sukienkę, a jeśli przebierac, to dałabym np. koronę, ale na pewno nie przebrałąbym dziecka w duchu helloween. To Ty uczysz teraz swoje dziecko, które wcorce warte są naśladowania.

Gość gość
To niech nie idzie wcale

Gość gość
Ty chyba z tych co na pis głosowali. Do wszystkiego dodajesz ideologię? Po co?! To niech autorka nie idzie na taką imprezę.

Gość gość
"Uczysz dziecko " :D Jak ją przebierzesz to na bank satanistą zostanie.

Gość gość
Koronę? Wychowana przez patologię, ale na księżniczkę, czyli kolejnego po mamusi nieroba :D

Gość gość
To chyba nie taki problem, dodać jakieś elementy, co? Swoją drogą moja córa ma urodziny w okresie Helloween (i Helloween lubię i wyszukuję imprezy tematyczne), sporo jej koleżanek też, i nikt nie kombinował w ten sposób. Przecież wiadomo że nie każdemu z gości może to pasować. Osobno więc powinno się organizować urodziny i jeśli ktoś ma taki film, to osobno imprezę Helloween.

Gość Mama małej Kasi
Idiotyzm dla mnie to całe Hellovinn.Czy my Polacy zawsze musimy malpować po innych?😠Ubierz dziecko w ładna sukieneczke(jak mówisz) i nie przejmuj się debilizmem.Zresztą 2 latek moze nawet wystraszyc sie tych przebierańców😡

Gość gość
O boze! Hellovinn! Helloween, helowinN. Nauczcie sie choc jak to napisac zanim zaczniecie nasladowac, tumany. HALLOWEEN!

Gość gość
tu Polska tu się nie obchodzi żadnych halowinów tu są dziady zaduszki i dzień wszystkich świętych