Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu dla was biedni to patologia?

Polecane posty

Gość gość
Nie każdy musi iść na jakieś budownictwo, architekturę, medycynę czy co tam jeszcze. Wg kafeterii ludzie po pedagogice i socjologii to debile i dno społeczne. A szkoda.

Gość gość
10.46 i tu sie wlasnie mylisz! Oceniasz kogos przez pryzmat 2 zdan. Nie uwazam by moja mama byla niezaradna. Prawda, wyksztalcenie moja mama miala tylko srednie dlatego tak jej zalezalo by jej dzieci mialy wyksztalcenie wyzsze. I robila wszystko by dopiąć swoich celow. Sama próbowała dostac sie 2 razy na studia jak moj brat byl maly ale jej sie nie udalo. Rodzice radzili sobie jak mogli i ogolnie zylo nam sie dobrze poza jednym kilkuletnim okresem. Gdyby moi rodzice byli niezaradni to mieli by gdzies swoje dzieci i ich przyszlosc. Musiala to nawet pożyczala. Ale nie od obcych a od siostry i mamy swojej. Wszystko oddala i byla potem w stanie wybudowac sobie nawet dom. Wiec gdzie tu niezaradnosc? Tak jak ktos pisał, niektorzy moga byc po prostu w dolku i obecnie klepac biedę. Ale wlasnie dalas przyklad, ze dla ciebie kazdy od razu jestwlasnie patologia. Nawet jak nie znasz przyczyny aktualnego stanu. Wyciagasz wnioski po jednym zdaniu napisanym przez kogos w sieci, oceniasz jakbys znala capy zyciorys. Fakt,to świadczy tylko o tobie! Nie masz za grosz szacunku do drugiego czlowieka.

Gość gość
"gość dziś 10.46 i tu sie wlasnie mylisz! Oceniasz kogos przez pryzmat 2 zdan. Nie uwazam by moja mama byla niezaradna. Prawda, wyksztalcenie moja mama miala tylko srednie" No widzisz :) twoja matka jest po szkole średniej a innym dogadujesz ze ktoś tam nie ma skończonych studiów ?? Własnie tego nie rozumiem .

Gość gość
ja ci powiem dlaczego, bo te światowe, obyte, bogate cud kobiety z kafe nie znają prawdziwego znaczenia i definicji słowa patologia, pomyślcie czasami o czym mówicie, dziś macie wszystko jutro możecie być takimi samymi jak to określacie mopsiarami, pracujący na czarno to są dla was ludzie gorszej kategorii ale popatrzcie na to w innym świetle w tych czasach ciężko o pracę jeśli ktoś ją ma to super ale jeżeli sie nie ma legalnej to lepsza ta na czarno i te pare zł niż siedzenie w domu z zerowym dochodem tymbardziej jak sie ma dzieci na utrzymaniu