Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Restauracja Siuchajsko Zakopane

Polecane posty

Gość gość

Dobre miejsce na wesele? Ktoś był w tej restauracji? Jak Wam podoba ta restauracja w ogóle?

Gość gość
My byliśmy na Sylwestrze i było bosko. Co prawda trochę za drogo moim zdaniem, ale za to impreza na wysokim poziomie. Podobało nam się. Szczególnie, ze jedzenie było dobre, obsługa kulturalna i mila. Polecam :)

Gość gość
ja byłam na weselu jako gość i wspominam to bardzo miło pierwszy raz bawiłam się aż do 7 nad ranem :D

Gość gość
A ktoś wie może ile kosztuje wesele w tej restauracji? Jaka cena za osobę?

Gość gość
cena do ustalenia, bo zależy jakie menu wybierzesz ;) ale mają sporą ofertę, więc jest z czego wybierać :)

Gość gość
restauracja mega fajna byliśmy w zeszły weekend w Zakopanem i jedliśmy wyłącznie tutaj POZYTYWNE ZASKOCZENIE!!!

Gość gość
smaczne jedzenie pierwszy raz odwiedziliśmy tą restaurację i nie żałujemy, bo wyszliśmy najedzeni dużo nie zapłaciliśmy

Gość gość
bardzo dobra restauracja, zorganizowaliśmy tutaj urodziny taty, od tamtej pory jeździmy tu na obiady rodzinne zawsze miło i smacznie ceny nie są wygórowane jak w innych zakopiańskich restauracjach

Gość gość
Siuchajsko, to restauracja na poziomie, tutaj chyba jest najlepsza kwaśnica w Zakopanem góralski klimat, sprawna obsługa

Gość gość
dobre ceny, duże porcje, a imprezy organizują na wysokim poziomie typowo góralski klimat

Gość gość
jak zwykle będę się bawić z nimi na Sylwestra, ta restauracja zapewnia nie tylko doskonałe, polskie jedzenie, ale przede wszystkim szampańską zabawę!

Gość gość
jak sie duzo zamawia to kelnerzy połowy nie nabijają, jak juz sa lekko wstawieni

Gość gość
jesteśmy po świętach, po sylwestrze - Siuchajsko pokazało nam, że te ważne wydarzenia są naprawdę niezwykłe, i prócz dobrych dań można liczyć na wspaniałą, rodzinną atmosferę, no ja czułam się tu jak w domu!

Gość gość
bardzo dobra restauracja ze sporym wyborem jeśli chodzi o jedzenie, menu przygotowane pod gusta różnych klientów , ceny ok, jak na Zakopane :) najlepszy lokal w Zakopcu

Gość gość
mieliśmy tutaj wesele wszystko poszło po naszej myśli zorganizowali dla nas sprawdzoną , KAPELĘ GÓRALSKĄ, transport do kościoła i z kościoła bryczką do tego mieliśmy wiele ciekawych atrakcji na weselu goście dobrze się bawili ;) polecamy!

Gość gość
dokładnie, restauracja jest urocza, wesele, to tez moje marzenie ;) będąc w Zakopanem zwykle przychodzimy tutaj na obiady i choć jest zawsze pełno gości, to obsługa naprawdę daje radę są restauracje , w których nie można liczyć na uprzejmość i kulturę, ale w Siuchajsko pracują sami super ludzie ;) naprawdę góralski klimat i góralskie porcje jedzenia zachowane!!!

Gość gość
polecam :) kiedyś myślałam, że góralskie wesele to obciach , ale kiedy teraz byłam w restauracji Siuchajsko, to zmieniłam zdanie o takich weselach nie spodziewałam się, że będzie tak fajnie i nawet postanowiłam, że ja też będę chciała mieć góralskie wesela klimat niebywały a jedzenie.... lepszego nie jadłam!

Gość gość
powiedzcie mi ,czy jeśli chodzi o wesele, to herbata i kawa jest bez ograniczeń, czy są jakieś opłaty? co z alkoholem? czy można samemu załatwić? czy gra tu jakaś konkretna kapela góralska? pytam, bo nie wiem, czy szukać jakiegoś zespołu muzycznego czy nie

Gość gość
jeśli chodzi o napoje, to bez ograniczeń napoje : kawa herbata ,soki, cola, fanta , sprite, woda itd. to jest w ramach całego menu dodatkowo do podanego menu należy doliczyć tort i ciasta PŁATNE DODATKOWO lub we własnym zakresie Koszt obsługi 500zł dla wesela poniżej 30 osób kapela góralska jest jakby podstawą ;)

Gość gość
doskonała restauracja z dobrym jadłem powiem wam, że podczas pobytu w Zakopanem jedliśmy każdego dnia gdzie indziej, ale najbardziej góralskie jedzenie było tutaj Siuchajsko górą !!!!

Gość gość
mnie najbardziej spodobał się transport do kościoła i z kościoła bryczką super, że zorganizowali nam taką atrakcję ;) przy okazji nie musieliśmy organizować sobie żadne pojazdu ślubnego co do jedzenia i sali ... nie mam zastrzeżeń wszystko zgodnie z planem

Gość gość
no przyznam, że na organizacji wesela się znają:) kierowałam się opiniami w internecie na temat Siuchajsko i nie żałuję spotkałam się tu z dużym doświadczeniem i zaangażowaniem swojskie jadło i genialne warunki lokalowe pozwoliły nam się bawić do białego rana polecam!!!

Gość gość
Kilka większych spotkań biznesowych organizowałem w lokalu Witkiewiczówka na Krupówkach. Szef kuchni moim zdaniem bardzo zdolny i przy dużym obciążeniu sobie radzą. Według mnie najlepiej iść, albo zaraz po otwarciu, albo wieczorem, bo wtedy nie ma, aż tak dużych tłumów. Knajpa wybiła się moim zdaniem na regionalnych daniach i to jej największa zaleta.

Gość gość
Siuchajsko znam z rodzinnych obiadków mieszkamy w Zakopanem od bardzo dawna i jedyna restauracja jaką odwiedzamy to właśnie Siuchajsko zawsze pełno gości, ale jedzenie smaczne i nawet w dobrych cenach jak chcecie posmakować prawdziwego góralskiego jedzenia, to tylko tutaj!

Gość gość
byłam tu kiedyś na weselu... oh ... bardzo miło wspominam ;) szczególnie jadło ;) naprawdę byłam zaskoczona klimatem góralskim w tej restauracja, a kapela, która grała.. super!! zabawa trwała do białego rana ;)

Gość gość
witam, co sądzicie na temat kolacji wigilijnej w tej restauracji? szukamy czegoś rodzinnego, klasycznego, z domową kuchnią i tradycjami jakie macie opinie pod tym względem?

Gość gość
pytanie chyba już nieważne, ale powiem Tobie, że byłam rok temu na takiej kolacji w Siuchajsko, i dla mnie to była istna petarda! cieszę się bardzo, ze właśnie tu mieliśmy swoją wigilię klimat rodzinny, ciepły ;)

Gość gość
ktoś wie czy jest jeszcze jakis wolny termin na wesele w tym roku ????

Gość gość
być może są jeszcze, ale byś musiała zadzwonić, choć ten lokal jest bardzo oblegany jeśli chodzi o wesela w październiku dzwoniłam i jeden termin byl ruchomy, więc go zarezerwowałam jakby co, i na szczescie tamta para zrezygnowala mieliśmy szczeście