Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog w Olsztynie. Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu ktoś z Olsztyna i moze polecić dobrego ginekologa? Moze być prywatnie, ale żeby to były napeawde dobrze wydane pieniadze. Póki co trafiam na samych niekompetentnych lekarzy, każdy mówi co innego. Nie moge dlugo zajść w ciążę, usg wykazalo policystyczny jajnik, ale lekarz mowil, ze to nic nie szkodzi i starać się dalej...zadnych badan, żadnych leków, zbywaja mnie. Proszę o pomoc kobietki, do kogo wy chodzicie?

Gość gość
A do kogo chodziłaś? Bo różne opinie krążą na temat praktycznie każdego gina w Olsztynie...

Gość gość
Bylam u kerna, sulikowskiego , pióro i tegoż limanowskiego, nie pamiętam nazwiska. No właśnie wien, ze różne sa opinie i dlatego cos czuje, ze będę tak chodzić od jednego do drugiego aż znajdzie się ktoś kompetentny...

Gość gość
Nie mieszkam w olsztynie od 20 lat ,zajrzalam tu z czystej ciekawosci...i nie wierze.Moja pierwsza ciaze przed 23 laty prowadzil Kern- wtedy prywatnie ,byl ordynatorem w szpitalu kolejowym.On byl wtedy juz w dojrzalym wieku teraz ma chyba ponad 70 i jeszcze przyjmuje??Pioro i Skolimowski tez juz wtedy przyjmowali .....nie ma w olsztynie nowych ,dobrych ginekologow???

Gość gość
Moze sa, tylko ciężko sie dostać. Nawet prywatnie trzeba dlugo czekac na wizytę. Jestem zapisana do wasniewskiego za dwa miesiące... 200 zl wizyta... Oto Olsztyn. Kern to stary dziadek i niestety wychodzi to na wizytach, czasem nie pamięta co mowil 5 minut temu. Wiedzę ma, ale widać placze mu sie wszystko, nie potrafi do kupy pozbierać informacji... Mowie wam masakra. Dlatego szukam jakichś opini tutaj ale z tym tez ciężko

Gość gość
Niesamowite ...on naprawde jeszcze przyjmuje,ludzilam sie ,ze moze to jego syn ,ale nie.Taki dziadek:-) Bardzo milo go wspominam..byl bardzo troskliwym lekarzem ,corcia urodzila sie zdrowa na jego oddziale w szpitalu kolejowym:-)Przepraszam ,ale tak z sentymentu...a minelo juz 23 lata...pozdrawiam.PS Pioro to tez chyba w podobnym wieku.?..20 lat temu temu to byli najlepsi lekarze...

Gość gość
A teraz mam wrażenie, ze tak nie jest... Wypalili sie?... Moze za wcześnie ich oceniłam, ale czy normalne jest zapisywanie leków bez wcześniejszych badan? A doktor Kern jest bardzo nastawiony na zarobki, nie jest to tylko moja opinia. Nie daje żadnych skierowań. Po stwierdzeniu, ze byla owulacja, po 10 minutach pytal czy dać namiar do kolegi, lekarza od leczenia niepłodności.... Nie wiem ci o tym wszystkim myśleć, komu zaufać...

Gość gość
Hej. A co sadzicie o doktorze Kochanowiczu?

Gość gość
Mnie on molestowal

Gość gość
Żartuje hahaha

Gość Meranianka
A spróbuj też może w centrum Polkard http://centrum.polkard.pl/ , tam mają ginekologa, na stronie znajdziesz szczegółowy wykaz usług jakie oferują w ramach swojej działaności :)