Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostrzegam problem

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wygląda tak, mam stałego partnera od 10 lat. Kochamy się i to jest świetny związek Jeżeli chodzi o seks, jest udany. Od jakiegoś czasu zauważam ze moja seksualność rozkręca się .. dobijam 30stki. Podobno w tym wieku tak się dzieje co nie usprawiedliwia mnie.. Zauważam tez ze podobają mi się inni mężczyźni. Przed chwila właśnie wyszedł. Ode mnie ze sklepu klient, wysoki, brunet , jest naprawdę kuszący. . I co jeszcze, pojawia się co jakiś czas u mnie, obawiam się ze chodzi mu po głowie to co mi . Oby to byla tylko moja wyobraźnia! ! Takie rzeczy się czuje i intuicja mnie nigdy nie zawodzi.. Problem tkwi jeszcze w innym miejscu, chodzi o atrakcyjność. Mój partner przykro mi to nawet pisać ale nie jest przystojny. Kocham go za wszystko razem z jego wadami :) Ale mam problem. Miała któraś z Was podobnie ??

Gość owoc
a2bc3def0ghij1la9z80ayz055abcd100090082937415560781923456780987654321290870667203wybaczamJAciZŁOadam

Gość gość
Myślę, że w fantazjowaniu nie ma nic złego, dopóki znasz granice i wiesz, że to tylko fantazjowanie i nie posuniesz się dalej. Każdego faceta rajcuje piękna kobieta, a każdą kobietę, przystojny facet. Ale żeby mieć na tę osobę ochotę, musi być coś jeszcze (może nie u facetów, ale przynajmniej u mnie). Od tego nie uciekniesz, to natura.

Gość gość
Gość 15.09 dziękuję za odp :) Właśnie natura.. jej nie oszukasz. A we mnie az kipi moja seksualność, czuje spojrzenia mężczyzn, niektórzy patrzą prosto w oczy. I co dziwne dla mnie, ja się nie pesze. Zawsze! Reakcja była właśnie taka ze peszyl mnie wzrok innego faceta. Może to mój zegar biologiczny tyka?? Nie mam jeszcze bobo :) może to to.? W każdym razie, czuje jakby we mnie była jeszcze inna kobieta ,wcześniej jej nie znałam. No może nie na tyle :)

Gość gość
Miałam to samo i wiem, że jak nie spełnisz swojej fantazji to ci nie przejdzie. Jeśli partner nie pociąga cię seksualnie zawsze będziesz miała w głowie zdradę. A jeśli oglądasz się za innymi tzn że jest coś nie tak w twoim związku.

Gość gość
17.30 mam pytanie, jak potoczyły się Twoje losy? :) czy.. Stało się to? Jeśli tak to co zmieniło się w Twojej psychice? ..kurcze mam kilka pytań .