Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weratyu

Mąż odszedł do innej zostałam sama z córką

Polecane posty

Gość gość
skoro odszedl to nie byl Ciebie wart. Nie ma nawet co przezywac i roztrzasac. Skoro z dnia na dzien znalazl sobie inna kobiete i tak latwo zostawil rodzine to on nie jest mezczyzna. super ze stalo sie tak teraz. Corka bedzie przy Tobie i ulozysz sobie zycie od nowa. a to ze nie interesuje sie dzieckiem tym lepiej. nie namąci małej w głowie.

Gość Weratyu
Dziękuję za dobre słowo. Bardzo mi to potrzebne. Ciężko mi. Gdzieś tam w środku serca jeszcze mam nadzieję że coś się zmieni. Ale czy jeśli by wrócił to czy można by mu zaufać? A teraz bonus powiedział że jak córka będzie większa to on ją chce do siebie i tej nowej laski zabierać. Ponoć tamta baaardzo polubiła malutką patrząc na jej fotki. Że postawią łóżeczko w swojej sypialni itp. No aż mi słów zabrakło. To teraz dla dziecka nie ma czasu, rozwalił naszą rodzinę ale później chce się bawić w dom z obcą dla córki małolatą. Boże jak mnie serce boli że taki się stał...

Gość gość
Tak. Ja serio z tym, że Ci zazdroszczę. Nawet nie wiesz jaką jesteś szczęściarą. Mój mąż zabrał mi dziecko kiedy się rozstawaliśmy. Wiele bym dała, żeby zostać z dzieckiem

Gość gość
To ładne alimenty bedziesz mieć krowo skoro 2500 za nic, czego jeczysz szmato?

Gość Weratyu
A cóż to za komentarz. 2500 sam zaproponował. Poniekąd dlatego że mamy mieszkanie na kredyt. I bynajmniej nie ucierpi finansowo.

Gość Weratyu
I nie o kasę tu chodzi. Ja też pracuję do tego sama zajmuje się dzieckiem i domem. I wcale nie opływam w luksusy. Wolałabym nie mieć tej kasy a mieć męża na którego mogę liczyć.

Gość Weratyu
Bardzo Ci współczuję rozstania z dzieckiem. Ja bez mojego maleństwa życia sobie nie wyobrażam. Dzięki niej mam dla kogo żyć.

Gość gość
Jesteś głupia jak jeszcze go kochasz...weź się ogarnij i zapomnij..to będzie najlepsze dla ciebie i małej!

Gość gość
Dokładnie rozwód z jego winy i ogranicz z nim kontakt do minimum,niestety pewnie chciał cię udupić z dzieckiem w domu a kochankę miał wcześniej..

Gość Weratyu
A uważacie że ja powinnam złożyć pozew skoro to on odszedł?

Gość gość
Oczywiscie ze Ty. I to z orzeczeniem o jego winie. Zbieraj wszystkie dowody ze cie zostawil i nie interesuje sie dzieckiem. To bardzo istotne teraz. Takiemu dupkowi sie nie ufa juz. Zdradzil raz to zdradzi drugi. Wazne ze juz nie ciebie a inna kobietę. Teraz zbierz sie zeby dziecko nie ucierpialo i postaraj sie o nikle kontakty dziecka z tamta kobieta.

Gość gość
tak jak pisali inni składaj pozew o rozwód z jego winy (może być tak, że sam się przyzna, że to jest jego wina) wtedy to raj i od razu żądaj alimentów na dziecko i na siebie. Wiem jedno co na papierze to na papierze nic na gębę za przeproszeniem. Przechodziłam niedawno to samo. Obiecał mi 1000 zl miesięcznie to, że pokryje koszty wynajmu mieszkania przez nas, bo nie mogłam zostać w mieście gdzie mieszkaliśmy razem, no i mamy szarą rzeczywistość za mieszkanie musiałam sama płacić ten 1000 to tak ale w ratach po 3 latach jeszcze 2000 mi wisi.

Gość Weratyu
On mnie straszy że jak nie zgodzę się na porozumienie stron to pójdziemy do sądu i dostanę marne grosze a mieszkanie będę musiała sprzedać bo mnie nie będzie na nie stać. I nie interesuje go gdzie pójdę z córką.

Gość gość
No i pokazał swoją prawdziwą twarz.Zbieraj dowody na jego winę (najlepiej poleć detektywowi),nagrywaj każdą rozmowę i ogranicz do niezbędnego minimum wasze kontakty . Rozwód z orzeczeniem winy, alimenty dla dziecka i Ciebie.No tak serce nie sługa zakochał się biedaczek.

Gość gość
kochana kobietko , masz przy sobie najwiekszy skarb - swoja coreczke , skoro odszedl byl skurw** bez zadnej wartosci , pamietaj to co dajesz os siebie wraca podwojnie , takze nie martw sie sprawiedliwosci stanie sie zadosc , a ty zyj dla swojejgo skarba badz wspaniala mama i dama ! z calego serca zycze ci aby ulozylo sie twoje zycie tak jak marzysz z fartem !