Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weratyu

Mąż odszedł do innej zostałam sama z córką

Polecane posty

Gość Weratyu

Zacznę może tak dwa lata temu mąż namawiał mnie na dziecko. Nie byłam tego pewna ale uwierzyłam że razem damy radę teraz córka ma dwa miesiące a on stwierdził że już mnie nie kocha i odszedł. Znalazł sobie nową o 10 lat młodszą laskę. Uważa że córka nie ucierpi na rozstaniu bo jest za mała. W ogóle się nią nie zajmuje. Ja jestem załamana bo nadal kocham. Nie mogę zrozumieć jak można najpierw namawiać na dziecko a potem porzucić rodzinę. Boję się jak sobie poradzę. Czy jeszcze ułoże sobie życie z kimś innym?

Gość gość
daj spokój, nie warto przejmować się takim sku/rwielem, masz cudowna córkę i dla niej warto stanać na nogi i dobrze żyć, a jego kopnij w dupę jak niebawem będzie skomlał pod drzwiami

Gość gość
Ja bym odpuściła niech leci za nową laską. Uregulowałaby tylko kwestie prawne tj rozwód z orzeczeniem o wyłączenie jego winie i alimenty

Gość gość
dokładnie- alimenty, nie tylko na córke, ale również na Ciebie, nie unoś się honorem, standard zycia w końcu Ci się jednak zminiejszył, choćby z uwagi na to że dzieckiem musisz się zajmować sama

Gość Weratyu
Niestety po porodzie przybyło mi 20 kg , cycki obwisły a na udach i zwisającym brzuchu oraz pośladkach mam sieć drogową Europy w postaci rozstępów .

Gość gość
Prowo jak nic -typowy stereotyp kobiety która rodzi dziecko staję się obwisłą,umęczoną kobietą z rozstępami,a mąż ją porzucił..czasem też tak się zdarza ale mądre kobiety które decydują się na dziecko muszą być przygotowane na i takie trudności bo faceci niektórzy na szczęście są nieodpowiedzialni i nie lubią ograniczeń.

Gość gość
chyba musi ci sie strasznie nudzić, bo chwilę wczesniej pisalas ze prawie w ogole w ciąży nie przytylas. Poza tym jak cycki moga obwisnac 2 miesiace po porodzie kiedy prawdopodobnie karmisz??? PROWO

Gość gość
ale piejdois na tamtym temacie pisałaś że nie przytyłaś idiotko :-o

Gość gość
Przecież to się ktoś wpisał dla jaj z tymi rozstępami

Gość Darkok
Nie wiem nad czym się tutaj zastanawiać jeśli sytuacja jest prawdziwa a nie zmyślona to ja tam bym sobie poszukał prawnika i podziękował Panu za współpracę, a skoro macie dziecko to jeszcze przy rozwodzie można wnioskować o alimenty. Swego czasu gdzieś czytałem, że mecenas Budrewicz z Warszawy jest bardzo kompetentny jeśli chodzi o sprawy rozwodowe.

Gość Weratyu
Z tymi 20 kg to nie mój wpis. Jest mi ciężko bo nie rozumiem jak po 10 lat małżeństwa można zachować się jak gnojek bez kręgosłupa. Staram się trzymać dla córki.

Gość gość
Jesli ta jego nowa wiedziala ze ma zone to ja bym jej tak przypier ze pod piachem by sie znalazla. Ktora sie za zonatego lapie. Oby on zas poznal nowa I ona poczula sie tak jak ty. Kochasz go wieen. Dlatego ze macie male dziecko. Kobieta ma ta wiez po porodzie do meza. Olej go. Tego kwiatu to pol swiatu. Twoja coreczka jest teraz najwazniejsza :)

Gość Weratyu
Dziękuję, tak córeczka jest najważniejsza. I tak tamta od początku wiedziała że ma żonę i dziecko. Powiedziała nawet że się cieszy że on już ma dziecko bo ona nie chce mieć swoich. Taaa z tymi swoimi 21latami napewno wie. A mój prawie ex zachowuje się jak by rozum stracił.

Gość gość
Stracil rozum to napewno I rodzine ktora go kochala. Bedzie skomlec u ciebie pod drzwiami gdy sie z nia wyszaleje :/ kiedys zrozumi ze rodzina najwazniejsza skoro ona nie chce mu jej dac :)