Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile cm

Polecane posty

Gość gość

Jak zapytać chłopaka ile cm ma jego penis..... ??

Gość gość
normalnie, ile cm ma twoj penis ? moge zmierzyc ?

Gość gość
zapytaj tak: mogę zmierzyć twoje 12cm? :classic_cool:

Gość gość
tez dobre, jesli ma wiecej to sie oburzy i zmierzy przy tobie :D

Gość gość
Zrób mu loda, on nie odmówi, a ty będziesz mogła ocenić długość. Po co wam ta wiedza i po co wam duże penisy jak i tak po jajka nie potraficie brać?

Gość gość
Aaa, no tak bo penis to tylko do loda służy a jak facet wsadza to tylko on ma mieć radochę :P Grubość penisa i jego wyglad są wazne dla kobiet. Tak samo wy lubicie fajne cycki czy tylki, my chcemy facetow z porządnym i fajnym sprzętem.

Gość gość
Tylko że z porządnego sprzętu marny pożytek, bo w trakcie seksu facet musi uważać, bo inaczej sprawia ból... to żadna frajda. Już nie wspominam o tym, że w seksie nie penis bierze udział, nawet największy na niewiele się zda, jeśli facet lub kobieta w łóżku marny/marna.

czy ,mozna tu sie wdac w jakąś rozmowę? nie musi byc dyskusja:O wystarczy ze odpiszesz bez gęgania:O

Gość gość
"Już nie wspominam o tym, że w seksie nie penis bierze udział, nawet największy na niewiele się zda, jeśli facet lub kobieta w łóżku marny/marna." Eche, pocieszaj się. Nawet te minimum długości czyli 16-17cm, 14-15 obwodu nie sprawi żadnego problemu czy bólu - ale fakt, że trzeba nim się umiejętnie posługiwać i wiedzieć jak podniecić partnerkę. Ale 40% facetów ma poniżej 14 cm długości :O Kobieta też się jara samym widokiem, okazałością, kształtem

Gość gość
niezłe minimum

Gość gość
Osobiscie mysle ze jeszcze gruby a krotki nie bylby zly (chociaz jak facet wysoki i zbudowany to zabawnie wygladac moze), ale jakies brzydkie malenstwo to srednio. I tu nie trzeba miec super doswiadczenia by to stwierdzic, mi sie akurat pierwszy facet boski trafil pod kazdym wzgledem (duzy i pieknie sie prezentujacy) i poki co go nie zmieniam ;) ale mysle ze nawet jak mniejszym mozna dzialac to juz nie to samo, ta swiadomosc pozostaje

Gość gość
fajnie:) dbaj o niego a jak skończycie gimnazjum to weźmiecie ślub:)

Gość gość
a mozna wiedzieć jak mu mierzyłas?:)

Gość gość
nie można?:(

Gość gość
Metrowka krawiecka i linijka ;) i to raczej z potrzeby by dobrac rozmiar prezerwatyw (trzeba z neta zamawiac bo te xxl w sklepach to chyba na poprawe humoru tych co maja srednie, a ci z naprawde wielkimi to nie wiem co robia). A po tekscie o gimnazjum wnioskuje ze kogos to ubodlo. Sory, takie zycie, tak samo jedrne cycki beda bardziej sie podobac niz zwisajace flaczki. Nie ma co sie oszukiwac

Gość gość
nie wiem co cie ubodło ale ja np musze nosic xl ze wzgledu na grubosc bo długoscia sie nie róznia od zwykłych, ktore na mnie pekaja:)

Gość gość
bosze po ca z gadam z kretynkami?:O dobra trzymaj sie pały faceta;)