Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zemsta na byłym facecie

Polecane posty

Gość gość

Zawsze brzydziłam się zemstą i uważałam, że ona do niczego dobrego nie prowadzi i niczego nie rozwiązuje. Było tak dopóki nie sama nie zostałam skrzywdzona i zaczęłam o niej myśleć. Mój facet zdradził mnie po 4,5 latach związku i zostawił, ale nie o to chodzi - to, że mnie zostawił już przebolałam, ale do szału doprowadza mnie myśl, że przez minimum 2 miesiące (nie wiem czy nie dłużej) prowadził podwójne życie, dużo osób wokół mnie wiedziało, tylko nie ja. Czasem jak sobie o tym pomyślę, o tym upokorzeniu, to mam ochotę się zemścić. Możliwości są różne - np. skarbówka czy informacje dla drugiej strony procesu o pewną nieruchomość. Wiem, że to złe, że to niefajne, że powinnam być lepszym człowiekiem..ale prawda jest taka, że pojawiają mi się takie myśli. Tylko czy poczuję się lepiej ?

Gość gość
hmmm ja bym sie chyba zemściła

Gość gość
niech ma nauczke pajac

Gość gość
bez sensu i co ci to da? zrobisz z siebie tylko wariatkę najlepiej się zemścisz jak o nim całkowicie zapomnisz

Gość gość
czemu ma zrobić z siebie idiotkę skoro wysyła donos lub info anonimowo ?

Gość gość
Zemscij sie! Kobiety zdaja sobie sprawe jak cierpialas, jak sie czulas i jak bolalo serce. On tego nie wie, bo zyl sobie jak paczus w maselku i odskoczyl do innej. Zemscij sie na chamie! Niech jego chociaz troszke zaboli, choc nie tak jak ciebie. Dzisiejsze czasy mnie przerazaja, wszedzie tylko seks i zdrady

Gość gość
Powiedz mu, że jesteś w ciąży.

Gość gość
nie sluchaj tutaj dziewczyn kochana. powiem Ci na swoim przykladzie...zemsta w taki sposob nigdy nic Ci nie da ani jemu..wiem co mowie bo sama zrobilam tak ze sie mscilam na bylym za to ze mnie oszukal w rezultacie mojej zemsty? wyrzuty sumienia ktorych juz nie cofne..i on zapamietal mnie jako msciwą idiotke zamiast kobiete z klasa ktora powinna szanowac siebie i olac go ..bo zemstą pokazujesZ mu tak naprawde ze cie dalej rusza..Ze on ma na Ciebie taki duzy wplyw..! a po co on ma wiedziec ze ty tak to przezywasz! ? w ten sposob ani nawet nie pozaluje tego co zrobil ani Tobie nie ulzy na dluzej niz dzien po tym.. chcesz by zrozumial co stracil? to to pokaz! skoro Cie zdradzil musiala byc rutyna w zwiazku..nawet jesli udawal ze jest zakochany wciaz itd. wiec teraz zmien sie, nie pokazuj tego ze rozpaczasz po nim, ze jesteś desperatka ktora sie msci ze mu sie spodobala inna..widocznie tego brakowalo mu u cb...czyli czegos nowego...kobieta musi od czasu do czasu coś w sobie zmieniac i to nie tylko o wygląd.chodzi ale o.nastawienie wobec faceta raz masz go przyciagac innym razem temperature ochladzac gdy będzie juz goraca..ale nie dac za szybko tej goracej skonsumowac, niech sie stara, pozwol mu o siebie zabiegac! faceci kochaja zdobywac...kobiety dajac siebie za szybko przeprosic, udobr***** same gaszą ta iskre....on chce wierzyc ze ty będziesz inna, trudniejsza...im wiecej w Ciebie wlozy wysilku by cie zdobyc tym.bardziej będzie.cie potem szanowac i będzie bal.sie Ciebie stracic, wtedy zdrada jest malym prawdopodobienstwem ... ty mu teraz pokaz ale tak by nie zauwazyl ze robisz to na pokaz! tylko calkiem naturalnie sie zachowuj, zmien wygląd, staraj sie wyglądac piekniej niz kiedykolwiek, baw sie, usmiechaj, badz cZyms ciagle zajeta i niech to zajecie cie pochlania tak żebyś czerpala z tego radosc, przyjemnosc, masz nie miec czasu...jesli on.będzie.chcial pogadac, spotkac sie ...nie badz nie mila, wulgarna tylko neutralna, obojetna na niego..masz nie miec dla niego czasu, ma wiedziec ,i poczuc ze stracil skarba..wtedy on zrozumie ze bylas wspaniala dziewczyna i będzie pewnie chcial cb odzyskac, będzie probowal jakos nawiazac z Tobą kontakt..nie dawaj sie tak latwo...szanuj sie :)

Gość gość
zemścij się, bez gadania.