Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy penisy Waszych partnerów też cuchną już kilka godzin po dokładnym umyciu

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałam zapytać, czy Waszym partnerom penisy też śmierdzą. Pytam, ponieważ nie mam zbyt dużego doświadczenia w seksie, ale kiedy po całym dniu chciałam zrobić mojemu facetowi loda, to mnie po prostu odrzuciło. Po zsunięciu napletka zapach był nie do wytrzymania. Od razu przeszliśmy do seksu tradycyjnego, bo nie chciałam, żeby się źle poczuł. Oczywiście mu o tym nie powiedziałam, ale chyba zrozumiał, kiedy zobaczył moją minę - było to podświadome, ten wyraz twarzy... Wiem na pewno, że rano się mył, zresztą rano też uprawialiśmy seks i był zupełnie bezzapachowy. Ciekawa jestem, czy wszystkie tak mają... Proszę o poważne odpowiedzi:)

Gość gość
niestety ale tak.

Gość gość
Po kilku godzinach cipki też zbyt ładnie nie pachną, dużo zależy od tego co w tym czasie się robi, ile człowiek z siebie wypocił, itd... Poza tym kobiecy węch jest znacznie czulszy.

Gość gość
możesz coś więcej napisać? też już po kilku godzinach? zrozumiałabym, jakby się nie mył kilka dni, ale po paru godzinach!?

Gość gość
tak po kilku godzinach,wystarczy ze sie odleje to juz ten mocz tam zostaje i zaczyna walic.

Gość gość
Słyszałam, że między innymi dla tego powodu wykonuje się obrzezanie facetów - wtedy penis jest bezzapachowy przez cały dzień, więc tyle potrzeba, bo zwykle te miejsca myje się raz dziennie. Nie testowałam jeszcze, nie miałam partnera obrzezanego, ale można sporo poczytać na ten temat.

Gość gość
to nie jest kwestia moczu, tylko mastki, która wydzielana jest przez napletek bezustannie po kilku dniach powstaje po prostu twarożek, którego po kilku godzinach nie widać, gdyż jest go mało

Gość gość
Po kilku dniach? Ja p*****le :o

Gość gość
To jak chce któraś ser ? :D

Gość gość
Która chce k****a niemytego przez tydzień? :D Proszę się nie pchać

Gość gość
jakby się nie mył to może, ale mój myje po każdym korzystaniu z toalety, a przed seksem obowiązkowo sam z siebie leci do łazienki więc nie mam problemu

Gość gość
po pół godzinie, a nie po kilku. kisi się i tyle.

Gość gość
gość dziś jakby się nie mył to może, ale mój myje po każdym korzystaniu z toalety, a przed seksem obowiązkowo sam z siebie leci do łazienki więc nie mam problemu XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Czyli seks tylko w domu pod kołdrą? Czasem nie ma pod ręką łazienki - np. podczas wędrówki po górach, czy na plaży wieczorem... Poza tym bywają sytuacje, że przez kilkanaście godzin człowiek nie ma okazji się umyć, a temperament szalony... Przynajmniej u nas.

Gość gość
mój ma obrzezanego i kiedyś nawet po pijaku nie umył się wieczorem, rano uprawialiśmy seks i 0 zapachu u nieobrzezanych partnerów faktycznie zawsze był dyskomfort zapachowy - u obecnego, obrzezanego - nic, przypuszczam, że to właśnie efekt obrzezania - żołądź cały czas na wierzchu... a poza tym jakie to podniecające...

Gość gość
Przed sexem trzeba się myć i to dotyczy obojga płci, sory ale po kilku godzinach to bym nie czuł się komfortowo. Higiena!!! I problem znika. Zasadniczo facet powinien umyć przyrodzenie po wizycie w toalecie....

Gość gość
Nom i jak żołądź cały czas obciera się w spodniach, hmmm to muszą być niezapomniane wrażenia 🖐️

Gość gość
"Czyli seks tylko w domu pod kołdrą? Czasem nie ma pod ręką łazienki - np. podczas wędrówki po górach, czy na plaży wieczorem... Poza tym bywają sytuacje, że przez kilkanaście godzin człowiek nie ma okazji się umyć, a temperament szalony... Przynajmniej u nas. " Tak, bo nie biore brudnego kilkunastogodzinnego penisa do ust to tylko pod kołdrą :D współczuję ograniczeń umysłowych. A mieć przy sobie wodę i coś do mycia to chyba nie jest nic niesamowitego...

Gość gość
A kto uprawia seks na plaży wieczorem albo w górach? Bzykacie się na szlaku czy na górskich szczytach? Bo jak jak jadę nad morze albo w góry, to wiecie, mamy tam z partnerem wynajęty pokój z łazienką. Jeśli jedziemy na biwak to bierzemy miskę, baniaki z wodą i normalne 2 razy dziennie myjemy całe ciało. W czym problem? Chyba w byciu brudasem.

Gość gość
na przyklad my:)

Gość gość
gość dziś A kto uprawia seks na plaży wieczorem albo w górach? Bzykacie się na szlaku czy na górskich szczytach? Bo jak jak jadę nad morze albo w góry, to wiecie, mamy tam z partnerem wynajęty pokój z łazienką. XXXXXXXXXXXXXXXXX A słyszałaś kiedyś o seksie spontanicznym? Czy to temat tabu? ;)))

Gość gość
Tylko misjonarska i kalendarzyk :D

Gość gość
gość dziś Tylko misjonarska i kalendarzyk smiech.gif XXXXXXXXXXXXXX hahaha się uśmiałam... i do tego moherowy na baniak;)))

Gość gość
Ale no chcecie to zlizujcie kilkunastogodzinny pot z penisów Waszych facetów. Kto Wam broni? :D Może za chwilę będziecie opowiadać o spontanicznym analu na plaży? :P Seks spontaniczny może być klasyczny, nie musi się wiązać z oralnym. I to nie oznacza nudnego seksu. Ale tutaj to Wam radze poszukać sobie urozmaiceń skoro prócz spontana w lesie i seksu po ciemku nic innego nei istnieje.

Gość gość
Niedługo szczytem udanego współżycia będzie naprzemienny seks analny, klasyczny a potem oralny w czasie miesiączki podczas kilkunastogodzinnej wędrówki w górach i to wszystko przy braku podmywania się.

Gość gość
gość dziś Ale no chcecie to zlizujcie kilkunastogodzinny pot z penisów Waszych facetów. Kto Wam broni? smiech.gif Może za chwilę będziecie opowiadać o spontanicznym analu na plaży? jezyk.gif Seks spontaniczny może być klasyczny, nie musi się wiązać z oralnym. I to nie oznacza nudnego seksu. Ale tutaj to Wam radze poszukać sobie urozmaiceń skoro prócz spontana w lesie i seksu po ciemku nic innego nei istnieje. Zgłoś gość dziś Niedługo szczytem udanego współżycia będzie naprzemienny seks analny, klasyczny a potem oralny w czasie miesiączki podczas kilkunastogodzinnej wędrówki w górach i to wszystko przy braku podmywania się. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Już się nie produkuj, wstydu oszczędź papa.gif

Gość gość
"A słyszałaś kiedyś o seksie spontanicznym? Czy to temat tabu? oczko.gif" X A słyszałaś kiedyś o higienie osobistej? Czy to temat tabu?

Gość gość
A wylizujecie tyłki po kupie w lesie waszym facetom? To dopiero przyjemnosc

Gość gość
Nawet na biwaku w górach można użyć zestawu żel do hig. intymnej plus woda ze strumyka choćby, ale weź to tłumacz śmierdzielom, którzy nawet nie pomyślą, żeby się umyć.

Gość gość
gość dziś Nawet na biwaku w górach można użyć zestawu żel do hig. intymnej plus woda ze strumyka choćby, ale weź to tłumacz śmierdzielom, którzy nawet nie pomyślą, żeby się umyć. VVV Jakie to musi być romantyczne - kochanie umyj fujarkę, bo inaczej nie wezmę do buzi...;)

Gość gość
Jakie to musi być romantyczne - kochanie umyj fujarkę, bo inaczej nie wezmę do buzi...oczko.gif padłem;)