Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćM

Kobiety mialyscie kiedys taka sytuacje, ze

Polecane posty

Gość gośćM

Najpierw wydawalo wam sie, a pozniej stawalo sie coraz jasniejsze, ze kobieta starsza od was, atrakcyjna dojrzala mezatka chce przezyc z wami przygodę lessbijska?:) jesli tak to jak sie zachowalyscie w podobnej sytuacji?

Gość gość
Czujesz cos do niej?

Gość gość
A jak ona Ci to okazuje?

Gość gośćM
Nie. Nic do Niej nie czuje. To moja kolezanka z ktora juz teraz nie mam okazji sie widywac. Przez jakis czas niedawno bardzo duzo czasu spedzalysmy razem. Chodzilo pewnie po prostu o lessbijska przygode i tyle. Na poczatku myslalam, ze od tak sobie rozmawiamy na rozne tematy, komplementuje mnie, cialo i czasami dotknie ale pozniej wyczulam ze chce sie ze mna po "kolezensku" zabawic. Tak mi sie wydaje, choc niegdy tego w ten sposob nie powiedziala bezposrednio, to posrednio padly z jej ust pewne slowa. Mialyscie cos takiego? Jak sie zachowalyscie?

Gość gośćM
Ot tak sobie*

Gość gość
Jesteś pewna że chodziło jej tylko o przygodę? Może się zakochała w Tobie. Nie widujecie się już z tego powodu? Duża jest między Wami różnica wieku?

Nie, nie sadze zeby sie zakochala, po prostu chciala chyba sie ze mna przespac. Bardzo czesto komokementowala moje cialo i wgl. Okolo 20 lat roznicy miedzy nami.

Gość gość amk
Moze po prostu cie komplementowala, bo widziala w tobie piekno i mlodosc, ktora u niej zaczyna przemijac. Sama jestem heteroseksualna kobieta po 40, nie zalezaloby mi, aby przezyc przygode lesbijska, ale zawsze zachwycam sie pieknem innych kobiet, komplementuje je, rozmawiam czasem z facetami wspolnie zachwycajac sie pieknem jakiejs kobiety. Mysle, ze nie ma co sie w twojej znajomej zachowaniu dopatrywac drugiego dna.

Kiedys powiedziala to do mnie posrednio, nie bede pisac jaki to byl tekst, ale powiedziala mi to. Nie w ten sposob, ze chodzmy i zrobmy to i to, ale posrednio dala mi to do zrozumienia.

Nie zaszkodzilo to w zaden sposob naszej relacji. w sumie odebralam to jako komplement i raczej rozeszlo sie to bez echa, padly pewne slowa, komplementy i obrocilysmy rozmowe w zart, staralam sie zeby to wyszslo naturalnie. Smialysmy sie pozniej z tego.. Odebralam to jako komplement.

Gość gość
Jest tu na kafe temat o zauroczeniu koleżanką z pracy. Jeśli chcesz poznać jak to wygląda "z drugiej strony" to poczytaj. Mężate, dzieciate, dojrzałe kobiety, dotąd przekonane o własnej heteroseksualności nagle zaczynają czuć mięte do dużo młodszej koleżanki. Brzmi znajomo? ;)

Gość gość
Jedne do mlodszych, inne do duzo starszych. Nie ma reguly.

Gość gość
Zakochana w kolezance z pracy cz.3

Gość gość
Jeszcze dobrze jak to koleżanka jest... ;)