Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

YSL Rozswietlacz: Touche Eclat

Polecane posty

Gość gość

Warto to nabyc? Niby product kultowy. Znalazlam w outlecie kosmetycznym, o jakies 30% taniej niz cena rynkowa, a zawsze chcialam sprobowac. Jednak wydawal mi sie za drogi.

Gość gość
Warto, tylko trzeba dobrze dobrać kolor :) Jeden z najlepszych rozświetalczy, choć u mnie przegrywa z tym z Benefitu ;)

Gość gość
kobiety na kafe są biedne, nikt ci nie doradzi ile po tej obniżce to kosztuje? pół tysiaka, lol:-)

Gość gość
W mojej Sephorze kosztuje $50. Daje tyle za kosmetyki, ale bardziej wydajne. Ten kosmetyk, z tego co wiem, na dlugo nie wystarcza. Mam mozliwosc zakupu za $30-pare.

Gość gość
Za tyle możesz spokojnie wypróbować, drogo nie jest, jak ci nie będzie pasować to więcej nie kupisz. U mnie toto wystarcza na ok. rok ale nie używam codziennie.

Gość gość
Wiec, produkt nie wysycha zbyt szybko? W tym momencie, pracuje duzo z domu, wiec nie musze sie codziennie malowac, i zastanawiam sie, ze moze powinnam poczekac z zakupem az bede czesciej gdzies wychodzic. Inne produkty takie jak roze, cienie, pudry nie psuja sie tak szybko jak produkty "mokre".