Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec_98765

ojczym moich dzieci

Polecane posty

Gość ojciec_98765

czesc, w lutym br. do mieszkania mojej eks i moich dzieci (8 i 9 lat, mieszkaja z matką) wprowadził się jej nowy facet. Poprosiłem ją o jakiekolwiek informacje na jego temat, odmówiła. Nie wiem o nim NIC - nawet, gdzie pracuje, czy nie jest pedofilem itp. sytuacja wygląda tak: moje dzieci mają za ścianą jakiegoś faceta, a ja nie mam pojęcia, kim on w ogóle jest. Dzieci nic nie mówią na jego temat, a ja nie chcę wypytywać. Zamierzam złożyć wniosek do sądu o zobowiązanie mojej eks do udzielenia informacji na temat jej męża (w czerwcu sie pobrali). Jakich informacji na jego temat mogę zażądać?

Gość gość
Mówisz, że twoja ex źle cię oceniła robiąc sobie z toba dzieci, było to kolejna pomyłka i teraz się boisz, że nie zmądrzała i wzięła pod dach kolejnego idiotę?

Gość gość
żadnych.

Gość gość
Jedyną informacją jaką możesz zażądać sądownie jest długość jego fiuta. Mając taką wiedzę, będziesz mógł sobie ze specjalnego algorytmu wyliczyć jak głośno jęczy twoja była, gdy on ją popycha :D

Gość gość
Gość 05:42 Ale żeś mnie rozbawil dzisiejszym stwierdzeniem. A juz myslalm, ze dzien bedzie c*****y