Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odkurzacz centralny

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy któraś z Was ma zamontowany system centralnego odkurzania? :) Zastanawiam się, bo budujemy dom i myślę, czy by tego rozwiązania nie wcisnąć w projekt. Myślicie, że to dobry pomysł? Może coś polecicie? :)

Gość gość
Smrut na cały dom!

Gość gość
Z odkurzaczem centralnym nie mam doświadczenia, ale jakiś czas temu kupiłam nowy odkurzacz Rainbow i mogę go szczerze polecić, świetnie się sprawdza, usuwa wszelki brud i kurz. A w domu mam pas więc naprawdę ma co sprzątać. Do tego usuwa prawie 100% zanieczyszczeń w domu dzięki dwustopniowej filtracji dzięki czemu nadaje się dla alergików. Jak nie zdecydujesz się na centralny odkurzacz to śmiało kupuj odkurzacz Rainbow

Gość gość
Ja wolałam zainwestować w odkurzacz przemysłowy do czyszczenia na sucho i mokro od www.profieurope.eu i to był dobry wybór, świetnie radzi sobie z wszelkimi zabrudzeniami, jest mocny, ma długi wąż, sprząta to z czym zwykły odkurzacz nie dawał sobie rady

Gość gość
nikomu nie potrzebna d**erela. za tą cenę kupisz ze 100 zwykłych odkurzaczy

Gość gość
Ja mam i nie używam. Mankamentem są za długie rurki które wiecznie się gdzieś zaplątują o coś zachaczają więc wolę zwykły odkurzacz z długim kablem. Chyba że wbudujecie bardzo dużo otworów i nie będziesz musiała tachać zwoji rur.

Gość gość
Ja mam odkurzacz centralny i nie mogę na niego narzekać. Bardzo dobrze się nim sprząta i wcale nie ma żadnego smrodu na cały dom jak ktoś tu napisał (w ogóle nie wiem czemu miałby niby być). Może jest droższy niż standardowy ale nie generuje kurzu i hałasu więc coś za coś. Do tego jest dobry dla alergików. Ważne żeby kupić po prostu dobrej firmy bo też potrafią być różne. Ja swój Husky kupiłam w Topac www.topac.pl więc ja ktoś jest ze Szczecina to polecam. Są rzeczy na które warto wydać więcej.

Gość Marionna
Według mnie takie urządzenie jest świetne. Od prawie roku mam centralny odkurzacz i jestem z niego bardzo zadowolona. Jest bardzo wygodny w użyciu i nie kosztował wiele. Swój kupiłam na http://centralne-odkurzacze.net/

Gość gość
też mam odkurzacz centralny i polecam, wyłapuje wszystkie pyłki więc jest szczególnie polecany alergikom:) my również montowaliśmy go w nowym domu dzięki czemu wszystko jest idealnie zaprojektowane. Całą pracą zajmowała się ekipa firmy www.komarpol.pl wszystko szybko i sprawnie poszło.

Gość gość
Ja mam doświadczenie, odkurzacz centralny - super sprawa! Nam takie rozwiązanie montowała firma Appia Technical - bardzo dobra oferta, super ceny. Jeżeli ktoś się zastanawia, to moim zdaniem taki odkurzacz jak najbardziej warto

Gość gość
Nie lepiej postawić na odkurzacz przemysłowy? Kupiłam ostatnio taki z oferty https://hurtowniachemiczna.com . Sprawuje się wyśmienicie, nie ma mowy o jakimkolwiek elemencie, który mógłby pozostać zanieczyszczony. Polecam!

Gość maniek221p
Jeśli chodzi o odkurzacz przemysłowy ja ze swojej strony mogę polecić https://www.budujesz.pl/graphite-odkurzacz-przemyslowy-1500w-zbiornik-30l-230v-59g607-75291/ . W mgnieniu oka można z nim wszystko posprzątać. Nadaje się do czyszczenia zarówno na sucho jak i na mokro. Z resztą więcej szczegółów można doczytać na stronie ale to naprawdę dobry i solidny sprzęt.

Gość gość
Ja polecam odkurzacz centralny do domu. Duże ułatwienie, nie trzeba wszędzie ze sobą taszczyć urządzenia, wystarczy lekka rurka, lekki wąż i można posprzątać sobie wszędzie. Nasz odkurzacz to jest marka Duovac, kupowaliśmy od dystrybutora z portalu centralne-odkurzacze.com.pl. Nie mam zastrzeżeń do realizacji zamówienia, wszystko nowe, na gwarancji, bez usterek.