Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży nawet gdy test negatywny?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie;) W lipcu przestałam brać tabletki,miałam okres z odstawienia i następne cykle wynosiły 34 dni. Dziś powinnam dostać miesiączkę. Jednak liczę ze zaszłam w ciążę i zrobiłam test. Wyszedł negatywny. Piersi mnie bolą, podbrzusza obrzmiale..a że objawy ciąży i przed okresem są podobne to nie wiem czy mogę jeszcze liczyć ze jednak zaszłam.

Gość gość
Zrób test rano za 4 dni

Gość gość
Nie nakrecaj sie. Nie pusze tego zlosliwie. Mnie co miesiac bolaly piersi,bylam senna i mialam milion objawow ciazowych. A w cyklu w ktorym zaszlam totalnie olalam sprawe i nie przygladalam sie sobie, ba! Nawet bylam pewna ze dostane okres, ze nic z tego i co?i dwie krechy jak w morde strzelil-objawow ZERO poza brakiem okresu i dwiema kreskami. Takze skoro test negatyw w terminie okresu to raczej nici z ciazy.

Gość gość
Nie nakręcam sie;) Podchodzę do tego spokojnie,ale mała nadzieja tli się w sercu:)

Gość gość
Zobaczysz ze wnajmniej oczekiwanym cyklu zajdziesz :) jak juz odpuscisz :) spodziewaj sie niespodziewanego :)

Gość gość
Możesz być, najlepiej jak miesiączka się nie pojawi zrobić test z krwi bo sikańce nie muszą wyjść. Powodzenia

Gość gość
12:39 niestety nie mam takiej możliwości bo nie mieszkam w polsce.

Witam was serdecznie mam problem może zacznę od początku kochalam się z mezem 2 dnia plodnego tj.1 lis. Owu mialam 6lis. Wiem bo zawsze boli mnie podbrzusza od jakiegoś tygodnia odczuwam mdlosci w szczególności jak wyjdę na świeże powietrze :( oczywiście jajniki kuja co jakiś czas gazy metaliczny posmak w ustach uczucie pelnosci coś takiego jak burczenie piersi dopiero od 2 dni pobolewaja dodam że @ mam dostac 20 lis.czyli teraz w piątek dzisiaj robiłam test (Pink test) oczywiscie negatywny i nie wiem co mam myśleć czy jest dzidzi czy może już wszystko mi się wydaje :(

Gość gość
matko, co to jest "dzidzi" ?

Gość gośćania
jejku kobieto-11 dni temu seks uprawiałas i juz masz miec objawy ciazy?;/ ledwo do implantacji zarodka mogło dojsc takie objawy jak opisujesz to są w 4-5 tyg, ja miałam w 7 :/ odpuscie kobiety bo nie zajdziecie z taka spina:/

Gość gość
Tu ja autorka. Jak juz ktoś przywołał mój temat to wam napisze ze test negatywny okazał się prawdziwy i co prawda cykl trwał 40 dni ale miesiączka spozniona przyszla.

Właśnie samą się dziwię ale co gorsze te objawy się utrzymują jedynie co doszło to ten ból piersi dwa dni temu wiem co mówię i pisze też właśnie się dziwię bo w dwóch ciazach nie mialam wcale objawow jedynie brak @ dlatego mnie to dziwi :(