Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puste jajo plodowe a szansa ciazy

Polecane posty

Gość gość
Pewnie kolejnej starej d***e zachciało sie dziecka i teraz sie boi, ze nie zdąży zanim jej sie rezerwa wyczerpie :D

Gość gość
no i po co te idiotyczne komentarze? Jestem jeszcze przed 30 i nie rozumiem jak mozna oceniac kogo, kogo sie nie zna. To byl moj pierwszy cykl staran...nie rozumiem takiego wyzywania sie. Skoro ktos siedzi i to czyta, znaczy ze sam ma problem i zamiast odpowiedziec komus na pytanie , to bedzie siedziec i smarowac bzdury...bardzo mi ciebie szkoda. Reszcie dziekuje za odpowiedzi i zycze wszystkiego dobrego. Niestety te co "nie chleja" i chca miec dziecko, to nie moga , a te dziewczyny z ulicy, ktore nie dbaja o siebie rodza zdrowe dzieci...gdyby to wszystko bylo tak oczywiste zadna z nas by nie siedziala na forum

Gość gość
Losie i co sie bulkasz jak idiotka i te opisy " to moj pierwszy cykl staran", kto normalny to pisze... Desperatka jestes i tyle, co boisz sie, ze ci facet ucieknie jak nie zaciazysz, albo juz ci sie znudxilo pracowac?... Wez na luz... Te wlasnie co chleja maja dzieci... Bo idiotki nie potraficie zrozumiec jak dziala natura. Wy chcecie ja kontroliwac a ona mowi wam f******u, albo poddacie sie moim prawom, albo zapomnij o dziecku. Natura przede wszystkim jest nastawiona na przetrwanie a nie na wygode czy wychuchanie, wymuskanie, dlatego pijaczki bez problemu zachodza w ciaze a paniusie, co codziennie wklepuja sobie balsamiki w cialo, biora prysznic 2 razy dziennie, lykaja witaminki i mierza temperatureke, nie zachodza. Nie musisz chlac, wystarczy ze na luzie zaczniesz sie kochac a nie jak w laboratorium, ze swoim mezem, szalenie, z uczyciem, z pasja, na luzie, nawet z lampka wina czy drinkiem. Jak bedziesz zyla na luzie, odpuszczajac sobie usilna chec posiadania dzieci to moze zaskoczysz. Ja tak wlasnie mialam. 2 lata od wyjecia spirali nie zachodzilam w ciaze, myslalam no pewnie juz nie moge, pogodzilam sie z tym i nie chcialam robic wariactw z badaniami, bo ja z mezem potrafimy siebie tez widziec w zyciu bez dzieci, sami ze soba. Gdy odpuscilam, ktoregos razu ooprostu zaszlam w ciaze i wtedy tez nie latalam zaraz sprawdzac tygodnie, serduszka itd, co mialo byc to bylo. Ty poprostu z jakiegos powodu desperacjo potrzebujesz tej ciazy i dziecka i dlatego tak sie zachowujesz. Jak czlowiek nie potrafi, nie widxi siebie zyjacego sam, to tak ma, uczepuc sie kogos... A dzieci i tak nie rodzisz dla siebie, tylko dla swiata, one i tak kiedys cie ipuszcza i to przed czym chcesz uciec wroci, ale ty juz bedziesz starsza i wiele drzwi w zyciu bedzie wtedy dla ciebie zamkniete...

Gość gość
facet mi ucieknie? Ten właśnie facet jest ze mną 13 lat, a mówiłam, że jestem przed 30, także nikt nas do niczego nie zmuszał. Każdy ocenia swoją miarą. Widocznie nie wiesz co to silny instynkt macierzyński, skoro gdy wiesz, że nowe zycie się w tobie rozwija, to chcesz by wszystko działo się prawidłowo. obrazasz tu mnie i inne dziewczyny, ktore tak bardzo chcą...żal mi cie, myślę że zazdrościsz jak już się komuś uda. Gdybym byłą taka durna jak ty to właśnielmiałabym w szpitalu i czekała na skrobanke, a nie cieszyła się cudem. Zero jakiejkolwuek wiedzy, zero wnikliwosci...badalas sie w ciazy czy zostawilas wsxystko naturze?nie pisz nic i życzę mądrości życiowej. Nie będę romanowi mówić dlaczego warto brać sprawy we własne ręce. Jak Ci dzieci chorują-oby nie- to też masz takie opory przed wiedzą?

Gość gość
p.s. czytaj że zrozumieniem, bo już "zaskoczyłam"

Gość gość
Gratuluje ciazy i radze poszukac dobrego specjalisty bo trafilas na wyjatkowo niekompetentnych lekarzy ze slabym sprzetem. Tym czasem nie denerwuj sie i nie karm trolla to jakas zapuszczona prostaczka. Glos i rzecznik natury sie odezwal, niech sie najlepiej do lasu przeniesie i mieszka w lisiej jamie bez internetu prysznica i witamin.

Gość gośćnowyy
Ale czego wy gratulujecie ;/? Kobieta poroniła, przykre, ale bardzo częste. Ból jest naturalny, ale nie ma co go pielęgnować.

Gość gość
Niestety trzeba mieć świadomość, że ciąża to tylko zapowiedź dziecka, ale nie jego gwarant.

Gość gość
KOLEJNA DESPERATKA CO TO 13 LAT SWOJEMU GACHOWI TYŁEK WYPInała, żarła tabsy na potęgę a teraz jak widzi że facet żenić się nie chce to gaciami trzęsie i usilnie usiłuje zajść w ciążę.

Gość gość
Po pierwsze dziekuje za gratulacje-NIE PORONILAM, dla tych co nie umieja czytac.Dziecko rozwiaja sie dobrze i oby tak dalej. Wulgarna suko, p**do zawszona, jeszcze raz mnie obrazisz! Jaka jestes zalosna, jak bardzo zazdrosisz d****** ze facet ze mna od 15 roku zycia jest z wlasnej woli, ze chcemy miec razem dzieci. Nie zasluzylas widocznie na to, wiec siedzisz cipo no forach i wypisujesz p*****ly. Gowno prawda, ze masz dzieci-gdybys je miala to nie siedzialabys na forum o pustym jaju plodowym. Nie mozesz zniesc tego, ze to jednak byla bledna diagnoza i ze ktos moze byc szczesliwy. Zapewne brzydka, niespelniona, niewyksztalcona pipa z ciebie- moze w twoim jezyku dotrze, zebys morde w kubel dala i przestala pisac. Wszyskiet dziewczyny to wiedza, ze desparatka z ciebie, nie raz ktos cie tak nazwal i placzesz po katach a kazda wolna senkunde spedzasz na forach. Przy 2 dzieci chwili bys nie miala , wiec nie sciemniaj

Gość gość
dodam jeszcze, dla tych ktore mnie tak swietnie znaja. Tabletek nigdy w zyciu nie bralam i suko nie obrazaj mi meza. gacha ty mozesz miec puszczalaska pizo. Obys nigdy w ciaze nie zaszla! Takie suki nie powinny miec dzieci!

Gość gość
Moja pierwsza ciąża to było puste jajo płodowe. Po nim 2 łyżeczkowania. Pierwsze było niedokładne i dostałam krwotoku... Zaszłam w ciążę 2 miesiące później i wszystko jest ok, za miesiąc rodzę córeczkę:)

Gość gość
Tez poronilam w 5 tygodniu ,obylo sie bez lyzeczkowania ,chcemy w tym cyklu sprubowac znowu ,bralas jakies leki zeby zapobiec kolejnemu poronieniu na poczatku ciazy ?