Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co napisac w obliczu choroby

Polecane posty

Gość gość

poradzcie ojciec bratowej mial stan przedzawalozy. Chcialam wyslac jakiegos maila, ze mysle o niej i zycze mu zdrowia, ale nie wiem jak to ladnie napisac

Gość gość
tak jak nam to napisalas

Gość gość
"Ania, bardzo mi przykro z powodu tego, co spotkało Twojego tatę. Myślę o Was ciepło, proszę, niech pan Stanisław przyjmie moje najszczersze życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Gdybym jakkolwiek mogła jakoś pomóc, gdybyś chciała porozmawiać - zawsze znajdę dla Was czas, pamiętaj. Trzymajcie się ciepło, jestem z Wami całym sercem, Magda".

Gość gość
Napisz jej ,że jak się ma przekręcić to dziś najpóżniej jutro bo chryzantemy i znicze są na przecenie :classic_cool:

Gość gość
mail ? a ty nie masz telefonu ?

Gość gość
Po pierwsze- raczej telefon radzę jeśli nie ma szans na osobistą rozmowę, po drugie- zadzwoń jak człowiek, zapytaj jak z tatą i jak ona sobie radzi, naprawdę macie do tego stopnia zaburzone relacje że nie potrafisz normalnie wyrazić współczucia czy zaoferować pomocy??? A mail jest nie na miejscu...

Gość gość
dziekuje, szczegolnie za " Ania.. " :) Z bratowa mamy dobre realcje, ale mieszkamy na roznych kontynetach i nie utrzymujemy kontaktów. Spotykamy sie tylko na swieta.Mimo wszytsko chcialam dac Jej znac, ze mi przykro. Natomiast nie dzownie, ze wzgledu n a roznice czasowe