Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet się odsuwa bez powodu, co jest grane?

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie dość krótko ale intensywnie, jednak ostatnio cos sie zmieniło i to bez powodu. Jakoś zaangażowania brak. Z mojej strony też zaczyna coś wygasać bo ile można czekać na rozwinięcie znajomości? Zamiast się rozwijać to spotkania coraz rzadsze, telefony też, coraz mniej słów o tęsknocie, chęci bycia razem. Wszystko mu we mnie odpowiadało był zaurocznony ale nawet nie zdążył mnie na dobre poznać a sie oddala, co jest grane?

Gość gość
Poużywaliście sobie i czar prysł, tak to jest jak relacje buduje się wyłącznie na seksie.

Gość gość
mam to samo, tez swiezy związek, wszytsko pięknie ładnie a teraz wszytsko wisi na włosku. Ja mam dosyć jego zdystansowania, ciagle się zamartwiam a tak nie powinno być na początku zwiazku

Gość gość
Właśnie ... nie było sexu

Gość gość
może trzeba było bardziej go zachęcić?;)

Gość gość
Napiszę dosadnie. Od początku bardzo go pociągałam, pocałowaliśmy a on juz podniecony ale ponieważ bałam sie że chce mnie tylko zaliczyc to powiedział że poczeka z sexem az bede gotowa. Jestem gotowa a on nic z tym nie robi. W dodatku coraz rzadziej się spotykamy. Wykręca sie problemami, brakiem czasu

Gość gość
Pytam go wprost to mówi, że wszystko jest po staremu ale o sexie ani słowa.

Gość gość
heh tez tak mam z facetem, zerwal nam sie kontakt bo nie doszlo do seksu. Wg ludzi z kafe powinno byc na odwrot, doszlo do seksu i facet dopiero wtedy olal.

Gość gość
nie jest toba zainteresowany badz ma inna na oku

Gość gość
Gość z 9.03 - brak sexu też może byc powodem odsunięcia się, ale ja jestem na sex gotowa i on o tym wie. Dziwi mnie że nie chce mnie po prostu nawet zaliczyć, napisze wprost, stoi mu jak mnie całuje

Gość gość
pojawiła się nowa na horyzoncie, tak to wygląda

Gość gość
Nie sądzę. Wyczułabym to. Dużo rozmawiamy, zwierzamy sie sobie. Chociaż sama nie wiem, jesli kłamie to jest w tym mistrzem :D

Gość gość
widocznie jest

Gość gość
Jeśli nie nowa to może stara. W moim przypadku tak było, że on cały czas miał w głowie swoja ex i nadal ma. Tylko, że niestety się do tego nie przyznał na początku. Teraz to wiem i widzę, że tak samo jak nasz rozpoadaja mu się kolejne związki. Na początku zainteresowanie i ogień a potem znowu się włącza tęsknota za nią i ...

Gość gość
nie bądź taka pewna że mu się wszystko w tobie podobalo bo pewnie tak nie jest