Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewnaa_kobietaa

Niegrzeczne fotki

Polecane posty

Gość Pewnaa_kobietaa
CzwarteImperium a czy Ty wysłałaś komuś takie foty?

Gość CzwarteImperium
Niby tak to działa,ale jakieś dziwne rzeczy mam wrażenie się tutaj dzieją. Ludzie głupieją, przechodzą na maila, piszą głupoty, przekazują sobie prywatne zdjęcia, nagie foty...Osobiście nigdy nie użyłaby tego przeciwko komuś. Po co?

Gość gość
Ja od paru dobrych miesięcy piszę w pewną kobietą z kafeterii i od czasu do czasu wymieniamy się intymnymi zdjęciami. Nigdy w życiu by mi nie przyszło do głowy żeby gdzieś to wstawić bo po co robić jej takie świństwo skoro ją lubię? Ale to moje podejście, nie wiem jakie ma facet z którym Ty piszesz.

Gość CzwarteImperium
Pewnaa_kobietaa... ja? :D Hmm...powiedzmy, że coś... wysłałam. Ale chyba w bikini z dopiskiem: ale ładna pogoda na opalanie. ;) Czysto towarzyskie. ;)

I nie dowiesz się od nas. Usłyszałaś "za" i "przeciw". Jedni zalecą daleko idąca ostrożność, inni powiedzą "idź na całość". To nie my będziemy ponosić konsekwencje twoich poczynań, tylko Ty. :) Takie oderwanie się od rzeczywistości i lot nad szarówką codzienności są fajne, ale lądowanie musi kiedyś nastąpić, a one bywają bolesne.

Gość Pewnaa_kobietaa
on zapewnia, że nigdy nie zrobi nic przeciwko mnie, że jeśli wyślę to będzie moja decyzja, że nic na siłę. Chce mnie taką zobaczyć ale tylko jeśli wyślę z przyjemnością dla zabawy. W bikini już mnie widział i to w dość skąpym.

Gość Pewnaa_kobietaa
Z drugiej strony zauroczył mnie ten facet. Chętnie spotkałabym się na żywo. Ale to nie możliwe bo mamy rodziny.

Gość CzwarteImperium
Czyli i tak już dużo widział z tego co piszesz. Skoro Cię widział w bikini to co to za różnica- bielizna. Nago Twoja decyzja. Ja go nie znam, nie namawiam...

Gość gość
Jestem przekonany, że co byś tutaj nie przeczytała to i tak prędzej czy później mu wyślesz :)

Gość Pewnaa_kobietaa
Przyznam się trochę mnie kusi wysłać najlepiej bez twarzy na początek.

Gość CzwarteImperium
A tak dodatkowo...nie daj się zauroczyć, bo to tylko "ideał", bo nieosiągalny i daleki. Kobiety często mylą pojęcia, bo w głębi duszy są niepoprawnymi romantyczkami. Real może Cię rozczarować. Oczywiście ja zawsze rozsądnie, potem romantycznie. ;)

Gość Pewnaa_kobietaa
Nikomu innemu nie wysłałabym nawet zwykłych fotek. Zależy mi tylko na nim..

Gość CzwarteImperium
Też to widziałam. Porażka. :O Nigdy bym nie wysłała zdjęcia nikomu z ogólnego. Sporo tam czubów- bez urazy. ;)

Gość CzwarteImperium
Wiesz co...wyślij mu zdjęcie w jakiejś pozie, tak, ze widać Twoje piersi. Albo subtelnie ci=pkę, ale tak żeby kiedy coś wypłynie nie było widać, że to Ty. Albo nagą sylwetkę,ale z taką grą cieni, że nie widać dokładnie twarzy. Jest wiele metod...a widzę, że Cię korci. ;)

Gość Pewnaa_kobietaa
Korci mnie wysłać. Wiem, że bardzo chciałby zobaczyć mnie nago

Gość Don Pietro
"rzeczywiście niefajnie byłoby zobaczyć swoją ci=pkę w sieci na stronach dla koniobijców lub...na Kafeterii" A taką miałem nadzieję 😴

Gość Pewnaa_kobietaa
Don Pietro. Nadzieje?

Gość CzwarteImperium
Ale widzisz Żmiju...wyciek może być nawet ze strony, którą znamy w realu. Jej zdjęcia były delikatnie mówiąc niefajne :O...chyba zapamiętałam jakieś z psem. :O Tutaj jest już moja lewa strona. Teraz czas na prawą. :D Nigdy więcej. ;)

Gość gość
Żmij kurfa nie p*****l, bo sam siedzisz na ogólnym non stop i wklejasz foty Noxy

Gość gość
Więc to Twoje zdjęcie Imp?

Gość gość
to cudownie ze sa na swiecie takie kretynki jak autorka bo my faceci czasem korzystamy :D

Gość CzwarteImperium
Żmij, ciekawe żarty. Dobrze, że mi to napisałeś, bo nie mogłam spać przez kilka dni i zjeść kolacji. ;) A ta lewa strona- to może ja już zamilknę.

Gość CzwarteImperium
Musisz mieć ciekawą kolekcję. ;)

zmij trudne miales(as) dziecinstwo!:) postaram sie zrozumiec twoja ciezka sytuacje:)

Gość CzwarteImperium
Posłucham zawodowca. Prawica "bezpieczna".I zawsze lepiej oko niż co innego. ;) ( jak w temacie :D ) Co do psa..za szorstki język, chyba nie wie co lepsze- biedactwo. ;)

Gość CzwarteImperium
Dzięki. Porażka dla niej. Zapamiętałam...cycki, dużo cycków, o dziwo...różnej wielkości. ;)

Gość Don Pietro
Jeśli to rzeczywiście była twoja lewa strona, to wyglądasz równie drapieżnie co na forum ;)

Żmij84 lecz sie czlowieku! Masz Schizofrenie paranoidalna nie cpaj juz!?:):)

Gość CzwarteImperium
Don. Bywam drapieżna, ale przymilna też być potrafię. Kotka po prostu Czasami mruczy, czasami drapie. ;)