Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problemowaaaa

Jakiego uzywacie zelu do paznokci ?

Polecane posty

Gość Problemowaaaa

Witam ! od niedawna mieszkam w anglii lecz niestety nie wiem jakiego zelu tutaj uzywac ktory byl by dostepny (clear) nie mam pojecia ktory jest dobry oraz z ktorej strony zamawiac. Jakie polecacie firmy ?

wszelkie lakiery i dodatki kupuje głównie w Mistero Milano, nie zawiodłam się na ich jakości, lakiery sa super trwałe, a maluje sie nimi dziecinnie prosto.

Gość zetti
ja używam hybrydy - raz na dwa tygodnie mam z głowy malowanie. lubię lakiery blueskynails - dobrze się trzymają i dużo kolorów. także pod tym względem nie narzekam

Gość ForeveraTrekkie
Z czystym sumieniem mogę zarekomendować żele Melkiora.

Gość Malona
też lubię hybrydy, wlaśnie popatrzyłam na tą stronkę blueskynails i faktycznie mają ogromny wybór! az zamówiłam 3 różne :)

Gość Fiszalka
no mają - już trochę z tej kolekcji jest moje. Ja lubię hybrydę za to że łatwo sie ściąga i nakłąda...i można samemu w domu :) jak tylko się ma oczywiście lampy!

Gość gość
Ja takich, które bardzo długo wytrzymują. Warto jest pochwalić się swoimi pracami na www.utalentowani.pl :)

Gość gość
Ja też nie żel, a hybrydy robię. Miałam zwykłe (krótko się trzymały), miałam żele (jakoś takie nie dla mnie, nie wiem...) no i wypośrodkowałam i mam hybrydy :) moje ulubione lakiery to z MakeAr, z ich sklepu internetowego zamawiam. Bardzo dobra jakość i fajne kolory