Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie po badaniu ginekologicznym pod koniec ciazy

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny czy któras z was plamiła po badani ginekologicznym? Dzisiaj byłam u lekarza i dosc bolesnie mnie zbadał. Szyjka miekka ale bez rozwarcia.Nie sadze zeby to byłczop bo nie był to zaden śluz. Obecnie 37t0d

Gość gość
no ja tak miałam ,ale karetka mnie zabrała do szpitala bo ta dyspozytorka się przestraszyła że może po badaniu a może łożysko się odkleja no i mnie zabrali :-(

Gość gość
ja tez tak miałam

Gość gość
Ja również. Plamilam dość mocno przez dwa, trzy dni.

Gość gość
Ja tak samo , wróciłam do domu po badaniu i poszłam do toalety . trochę się wystraszyłam bo wkładka czerwona ale to jednorazowo było .

Gość gość
a długo plamiłyscie po tym badaniu? ja bylam u lekarza o 16 pozniej miała duzo tej krwi brazowej a teraz jest tego malutko, ale mimo wszytsko jest:/

Gość gość
ja pamitam moje ''bolesne'' badanie ginekologiczne. byl to 41 tydzien i wtedy lekarka zrobila mi bez mojej zgody i wiedzy masaz szyjki. krwawilam po tym jak cholera ale wszystko bylo ok. mozliwe ze jakies naczynko c***eklo ale dla pewnosci zadzwon do lekarza i poinformuj o tym. lepiej dmuchac na zimne niz pozniej pluc sobie w brode.

Gość gość
Nie martw się niedługo poronisz 🖐️

Gość gość
a ty gosciu idz sie p*****lnij dobrze w łep bo juz ci nic nie pomoze. Widac ze serce ci sie kraja ze Inne kobiety maja rodziny a ty sama zyjesz w tym swoim tępym świecie. Debilką mówimy Dowidzenia

Gość gość
Nie denerwuj się . Zawsze możesz sobie zrobić nowego bachora 🖐️

Gość gość
W każym watku musi się zawsze pojawić debil, udowodnione statystycznie, wieć się włsnie pojawił.Nic wielkiego, zwykłe zjawisko na kafe. Zadzwoń do lekarza, powiedz o swoich obawach, ale spokojnie.