Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jazda samochodem jest trudna?

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj U mnie ciężko nie widzieć czegoś czarno x u mnie też :D Serio :O x Jak byście mieli takie problemy fizyczne to tez byście tak mieli x no cóż wielu ludzi nie ma nóg rąk i lepiej sobie radzą niż ja, czy ty, prawda? jednak tak właśnie jest, czyli to jest bardziej problem w głowie, uczuciach i myślach, niż w ciele i okolicznościach x jak się czymś przejmuje to dobrze się kończy x to się nazywa dziecięca magia x ale te prawko ma mi ją trochę poprawić. .. i bd jak 90 procent ludzi umiał jeździć samochodem x czemu nie, ale czy 90 proc. jeździ, chyba nie?

Gość gość
Wątpie myślę że około 85% facetów wieku 18-30 ma prawko, a kobiet w tym wirku na pewno koło 40% nie więcej.

Gość gość
Ty nie chodzi o to czy Maja czy nie po prostu się przyda jestem nieudacznikiem i mam depresje martwię się szkoła ale spać nie mogę idę o 2 jak nie zdam katastrofa a prawko mi ma jakoś pomoc w depresji dla mnie to coś rozumiesz... dla mnie zrobienie zdj to cos

Gość gość
Wg mnie nie jest to takie trudne. Mnie instruktor od razu wziął z placu na wylotówkę z miasta. Do dziś nie wiem, czy go nie porąbało. Może to samobójca? :P Tylko że ogarniał sprzęgło i biegi. :P

Gość gość
Myślę czy się nie zapisać żeby się dobić psychicznie w sumie widzę plusy

Gość gość
Nie pisze tutaj jak psychol

Gość gość
Jak dla mnie nie jest trudna. Ale moze trafiłam do dobrej szkoły nauki jazdy (http://www.alien.szczecin.pl/), albo mam wrodzony talent do prowadzenia auta ;)

Gość gość
Sama jazda nie jest trudna, po kilku godzinach nawet największa gapa złapie w czym rzecz, najgorsze przekleństwo to korki i ta ciasnota jak mieszkasz w dużym mieście, wtedy prawko przestaje cieszyć kiedy 15 minut kręcisz się szukając miejsca a znajdujesz 2 ulice dalej :( Samochód też jest ważny, gdybym jeździła nowiutkim Infiniti to mogłabym godzinami w korku stać :P

Gość gość
Ja przejechałem 6 godzin z instruktorami i jeżdżę już coraz lepiej, praktycznie dzisiaj nie popełniałem żadnych błędów, prócz tego, że mi nieraz auto gasło i nie mogłem ruszyć. Jedynie to ruszanie mi nieraz nie idzie, bo ciężko mi nieraz wyczuć ten samochód, a tak to wszystkie błędy które popełniałem przez pierwsze godziny zostały wyeliminowane. Zobaczymy jak będzie dalej.

Gość salosa
Wybór odpowiedniej szkoły jazdy jest kluczowy, dlatego nie warto zapisywać się do pierwszej lepszej firmy na kurs, tylko dokładnie sprawdzić opinie o niej. Jeżeli szukacie dobre szkoły jazdy, na stronie http://gdzieprawojazdy.pl można znaleźć opinie o poszczególnych firmach.

Gość gość
Nie, zdecydowanie nie, ja jestem świeżo po kursie w szkole http://www.tunell.pl i jazda idzie mi bardzo dobrze