Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

Witam Was Kobietki zastanawia mnie jedna rzecz a mianowicie od roku biorę tabletki antykoncepcyjne 23 wzielam ostatnia tabletkę i zaczelam odczuwać biust a 28 po przerwie zaczelam następne opakowanie lecz nadal odczuwamy piersi i są większe a przyjęła 3 tabletkę dziś i bol na dole brzucha.Dodam ze gdy bralam poprzedni blist bralam tez paracetamol przeziębienie i nie stety bol zęba :-( czy mimo normalnego krwawienia z odstawienia mogłam zajść w ciążę ? A do tego co dziennie punkt 14 chce mi się spać ale tak ze nie wyrabiam zglupialam bo nie wiem co mi jest może któraś z Was tak miała?

Gość gość
Jak w tym czasie się bzykałaś?

Gość gość
Tak był stosunek brzuch mnie boli jak bym miała dostać @ a skończył mi się w niedziele i biust mam powiększony od pierwszego dnia @ czyli od środy do dziś :-( nie wiem co mam myśleć już

Gość gość
jeśli brałaś regularnie tabletki nie powinnaś być w ciąży zamiast pytać internetowych wróżek zrób test jeśli nie masz plamień w trakcie brania tabletek to znaczy że działają jak należy (poziom hormonów jest wystarczający) i w ciążę nie powinnaś zajść najtańszy test kosztuje w Rossmanie 6 zł