Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadka, a zaraz po niej tabletka 3po

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, mam bardzo ważne pytanie. Dzisiaj współżyłam z moim narzeczonym około godziny 19 i niestety nasza antykoncepcja zawiodła (prezerwatywa pękła). Następnie po tym całym zdarzeniu o godzinie 21 wzięłam tabletkę 3po. Dodam, że mam dni płodne. Moje pytanie jest następujące - czy na pewno ona zadziała i czy nic nie będzie? Oczekuję na szybkie i rozsądne wypowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
Nie martw się. Dziecko będzie zdrowe.

Gość gość
prezerwatywa pękła jak już zbiorniczek na nasienie był pełny?

Gość gość
jak to jest ze one ciagle im pekaja a mnie ciagle spadywuja?? a serio nie robocopa nie urodzisz; a swoja droga ciekawe skad mialas tabletke mamusia jest lekarzem i wypisala recepte na biegu?? raczej nie bo bys debilnych pytan nie zadawala wiec ktos ci cos wcisnal bedzie zabawnie za kilka miesiecy :) a jak moze peknac cos co miesci prawie 20 litrow wody?? i nie mow mi ze ma taka potezna maczuge :) najpierw niech sie nakladac nauczy ten twoj kretynek bo to zwyczajnie jest niemozliwe

Gość gość
Głupi Smofie, spadywują, bo masz małego kindybałka, który nawet nie ma porządnego wzwodu :(

Gość gośćTabletka
Jakie debilne pytania. Czy ludzie z kafe sa gwarancja na twoje debilne pytania? Skad mozemy wiedziec!Skad?!!! Jepana ty, kujwa ty...! Mogl cie w dooopsko zapchac to bys tabletki brac nie musiala plebsie.