Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze kobiety

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Co się dzieje z dzisiejszymi kobietami? Na wstępie chciałem zaznaczyć że ponoć nie jestem brzydki (tak mi napisaliście kilka postów wcześniej), Ponoć mam fajny charakter i ciekawą osobowość... Ale jak już przyjdzie zaprosić kobietę na kawę do miasta, to po prostu mnie olewają... No to ja dalej nalegam, nalegam (oczywiście delikatnie i z wyczuciem) a one olewka w dalszym ciągu... Chcę powiedzieć że nie zapraszałem w swoim życiu 3 kobiet tylko chyba z 30 i nic. A potem płaczą że są same, że nikt nie wychodzi z inicjatywą... Ręce mi opadają, dziewczyny dajcie się poznać drugiemu człowiekowi a nie jakieś utrudnienia robicie, albo go na starcie skreślacie... Jak jakaś pani chciałaby kiedyś wyskoczyć ze mną na kawę (najlepiej Białystok) To zapraszam 9gregg2@gmail.com

Gość gość
tak a pozniej dzieci bedziesz gwałcił ,bujaj kopyta

Gość gość
??? No tak, lokalni psychole już dali o sobie znać...

Gość gość
wodzirej zabrał głos :D

Gość gość
nie gustuje w podrywaczach, zwłaszcza ładnych lalusiach

Gość gość
coś robisz nie tak synu, albo bardzo kiepsko wybierasz panny- za wysoka półka, albo w ogóle nie zainteresowane, zajęte itp, albo wbrew temu co ci sie wydaje jesteś namolny, albo bije od ciebie jakaś desperacja. My ci nie pomożemy, zapytaj kogoś z twojego otoczenia co robisz nie tak