Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce się zabić bo znowu rzuciłam studia

Polecane posty

Gość gość

Jestem zerem drugi raz rzuciłam nie mam co zrobić z życiem wszyscy sobie radzą a ja zawalam wszystko.. Nie chce mi się żyć, już nigdy nie będę nic warta, nigdy ze wstydu się nikomu nie pokaże.. Jestem zjebana

Gość gość
Ja rzucałem 3 razy studia. Obecnie robie magisterkę. Trzeba swoje życie przemyśleć na spokojnie.

Gość prawictwo pospolite 152
a przed śmiercią pokażesz tzytzki ? :classic_cool:

Gość gość
Spokojnie. Rzucałam studia 2 razy, a w pierwszym roku po maturze siedziałam w domu. Teraz jestem 3 raz i tych już raczej nie rzucę ;)

Gość gość
No i co robiliście jak rzuciliscie? Pewnie pracowaliscie.. No. A ja nawet zbyt zjebana jestem żeby pójśćvdopracy

Gość gość
Ja na 2 lata próbowałam się dostać na swoje wymarzone studia i za 3 razem się udało! To nie są zmarnowane lata, na pewno dały Ci wiele do myślenia. Będzie dobrze :)

Gość gość
To idz do pracy na kasie jak nic innego nie potrafisz. Pensje kasjerek bardzo się ostatnio poprawiły.

Gość gość
Były 2 lata pracy + szkoła policealna. Dodatkowo zrobiłem darmowy kurs, który pokrył mi urząd pracy. Po 2 latach wròciłem na studia.

Gość gość
Może szkołą policealna ? Trwa krócej niż studia, a system również może być zaoczny co 2 tygodnie :) Ja do takiej szkoły chodzę i jestem zadowolona :) W 2 lata zdobędę tytuł technika i mogę szukać wartościowej pracy. Mogę polecić szkołę Delta Edukacja do której właśnie chodzę. Wszystko jest darmowe ! :)

Gość gość
Też mogę polecić szkołę Delta Edukacja :) Wielu moich znajomych się tam zapisało i chodzi i są bardzo zadowoleni z tego wyboru.

Gość Turkuć
U mnie na wydziale jest typ który co roku rzuca studia i zapisuje się od nowa. Robi tak od 2008 roku. Miałem z nim jedne zajęcia. Raz się pokazał i potem przepadł.

Gość gość
O matko jakie odpowiedzi hehe :D Ja chodze do szkoły Delta w Bytomiu i jest ekstra