Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża??

Polecane posty

Gość gość

Witam Chciałam się was poradzić drogie koleżanki ponieważ gdy mailam owulację kochakam się z chłopakiem bez zabezpieczenia nie jeden raz było to 25,11 no i od wczoraj mam bóle w dole brzucha silne które po chwili mijają . okres powinnam dostać w niedziele , nigdy tak nie miałam żeby już od szesciu dni bolal mnie brzuch .... I nie wiem co jest grane . może któras z was tak miała ? Czy to ciąża ? Czy nie potrzebnie się nakrecam ??

Gość gość
25 listopada? Skoro współżyłaś w dni płodne to ciaża możliwa. Zrób test gdy okres się n ie pojawi.

Gość gość
Nerwowo chyba nie wytrzymam..

Gość gość
25,10 pomylilampomylilam sie

Gość gośćania
kobieto wyluzj-skoro kochałas sie z facetem w owulacje bez zabezpieczenia znaczy, że zalezy ci, żeby być w ciąży nie rozumiem więc po co panikujesz?

Gość gość
Czego nie wytrzymasz? Aż tak się nie możesz doczekać ciąży? Skąd ta niecierpliwość?

Gość gość
Panikuje bo mam nadzieję że marzenie się spełni, boje się że się rozczaruje bo to tak bardzo boli..

Gość gość
Kobieto wyluzuj bo zwariujesz. Nie wiesz, że ciąża to wieczne czekanie na coś? Będziesz tak świrować przez 9mies.? Skoro tak ci spieszno to idź na beta hcg z krwi. Ja nic takiego jak ty opisałaś w ciąży nie miałam.