Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o radę(normalne wypowiedzi)

Polecane posty

Gość gość

Możliwe że będzie to trochę długie ale w skrócie jak napiszę to nie przedstawi obrazu sytuacji. To pierwszy mój post tutaj jak i pierwszy na jakimś forum w tych sprawach. Poznałem swoją "Ewę" półtora roku temu po roku zamieszkaliśmy razem. Jak nie mieszkaliśmy razem to spotykaliśmy się 2-3 razy w tygodniu i na brak sexu nie mogłem narzekać. Podobało mi się że sama nawet przejawiała inicjatywę lub wymyślała różne gierki. W tych sprawach można powiedzieć istna bogini. Ogólnie kobieta jest czarująca, miła, możemy rozmawiać na różne tematy i do momentu zamieszkania razem nie widzialem żadnego problemu. Wspólne mieszkanie , ja już tylko pracujacy ona studiująca i tam czasami zleceniami zarobiła także pieniądze ale jej praca głównie w mieszkaniu za pomocą laptopa. I stało się 1,2,3,4,5,6,7 dzień sex rano i wieczorem nawet bywały dni ze 4 razy dziennie lub więcej. Może przez pierwsze dwa tygodnie mi to podobalo się i myslałem ze częstoliwość ta spadnie. Rozmawialiśmy o tym że ma dużą potrzebę ze chyba za dużą ale tylko 2 razy i konczyło się że przesadzam. Po około 2 miesiacach częsciej zaczęła boleć mnie głowa... zacząłem oglądac filmy do późna, później myć się a to wszsytko aby zasnęła ale rano nie było ucieczki. Także różnego rodzaju inne pomysły których już trochę wykonałem ale to tylko jednorazowo. Nawet w żartach usiłowałem powiedzieć ze zamęczysz mnie na śmierć. Ja moge raz dziennie niech bedzię czasami dwa ale ona może nawet 3 lub wiecej. I to "Ewa" w większąsci przypadków inicjuje zbliżenie. Rozmawiałem nawet ze znajomymi o tym to żaden z nich tak często nie kocha sie. Tak po za tym sexem wszystko jest ok. Jesteśmy zaręczeni ślub w plaanch ale 2017r. Ale boje się że z biegiem czasu pokłócimy sie ostro roztaniemy sie przez ten sex. Że padnie za dużó słów z moich ust lub jej. Bo ja naprawdę tak często nie mogę. Ja mam 27 lat ona 24. Czy są kobiety którę tak często kochają się czy może jej żądze podchodzą pod nimfomankę? Czy może coś ze mną nie tak. Proszę o jakieś normalne odpowiedzi osób które mieszkają już ze sobą lub mieszkali lub byli w podobnej sytacji

Gość gość
Polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest bardzo wysoko rozwiniętym krajem na 35 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i na 187 państw wziętych w rankingu możecie w necie sprawdzić

Gość gość
Po ślubie będzie na odwrót, nie martw się :D

Gość gość
Jestesmy bardzo zadowoleni z poziomu obsługi w Pasazu. Normalne ceny i kompetencja sprzedawcow to duzy plus. Minus to ze trudno do niego trafic. Dwa razy przeszliśmy kolo niego i go nie widzieliśmy. Tam sa bardzo fajne garnitury.

Gość gość
Tez mielismy niezły problem z trafieniem bo na wystawie maja glownie kolorowe sukienki i to na zmylilo. Zwlaszcza ze szukaliśmy garniturow. Ale najważniejsze ze w końcu trafiliśmy i kupiliśmy. Polecamy