Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albin75

hotel Warszawa

Polecane posty

Gość albin75

Chce zabrać moją żone na 10rocznice slubu do jakiegoś naprawdę dobrego hotelu w Warszawie, bo jak się okazało nigdy w stolicy nie była, a mysle ze na weekend fajnie by było pojechac do stolicy i coś pozwiedzać

Gość gola54
Polecam w takim razie hotel Rialto w samym centrum na ul Wilczej. Mają w ofercie np 4 godzinne zwiedzanie Warszawy limuzyną, więc w sam raz jak chcesz pozwiedzać :)

Gość gość
Hoteli masz multum. Sofitel, westin, hilton , hayatt mariott ,intercontinental, Tylko rezerwowac

Gość gość
a ja ścisłe centrum ci odradzam - jest drożej, głośniej i jeśli zależy ci na romantycznej atmosferze to raczej nie w hotelu nastawionym głównie na konferencje:P Jeśli planujesz romantyczny weekend polecami CI Pałacyk Otrębusy. Na miejscu jest strefa spa (dostęp do basenu i saun masz w cenie pokoju), sam hotel jest bardzo ładny i ma konkurencyjne ceny. sprawdź sobie http://www.palacykotrebusy.pl/

Gość gość
polecam naprawdę świetny hotel www.hotelsolec.pl :) duzo zieleni, dzieki czemu naprawde mozna odpoczac i nie meczyc sie miejskim zgiełkiem jezeli ktos nie chce

Gość gość
Wydaje mi się, że bardzo dobrym wyborem może być http://www.palaczakow.pl/ . Bardzo ładny hotel w wysokim standardzie, byłem tam ze swoją żoną. Mają świetne wina i dobrą kuchnię.

Gość luzak123
Fajna wyszukiwarka hoteli jest pod adresem https://www.salebiznesowe.pl/konferencje-warszawa z tego co widzę to ponad 300 hoteli i miejsc na konferencje w samej Warszawie :) Większego wyboru nigdzie nie znajdziesz. Niestety nic konkretnego Ci nie polecę bo jestem z Gdańska.

Gość gość
ja tez poszukuje czegos, ale moze byc tez w okolicy warszawy, znajoma polecala mi www.hotelsolec.pl myslicie, ze bedzie okej, ktos moze juz tam sie zatrzymywal i moze powiedziec cos wiecej?

Gość Weronikaka
To na taką okazję zdecydowanie hotel Rialto - w samym centrum i świetny klimat. Ja bylam zachwycona kiedy tam się zatrzymałam. ;)

Gość albin75
żona zasługuje na Sheraton no w ostateczności na Bristol

Gość gość
ja bardzo miło wspominam pobyt tuż pod Warszawą w Jankach http://www.hotel-janki.pl/ ładna okolica i do Warszawy niedaleko, można szybko dotrzeć

Gość GosiaSamosia123
Tak, jak ktoś wyżej, polecam hotel RIALTO w samym centrum Wawy - tanio i bardzo kilamtycznie :) Myślę, że żonka byłaby zadowolna :)

Gość Flawellelela
No ja z czystym sumieniem moge polecić hotel Rialto - mega komfort w bardzo niskiej cenie... No i te śniadania - klasyk. :D

Gość MoikaDraj
Do Rialto w samym centrum Wawy Ją zabierz, bardzo, bardzo fajne miejsce, wysoki standard w dobrej cenie - nie warto przepłacać. :)

Gość Elkaradoń
I to jest świetny pomysł - ja polecam hotel Ralto (który z reszta już chyba padał) bo tam jest bardzo klimatycznie. Na pewno bedzie zachwycona. A cenowo nie jest źle, wiec się nie martw :)

Gość bambinni
RIALTO i tylko RIALTO. Mega fajne miejsce, do którego serio sie chce wracać :) Ja bardzo, bardzo lubię ten klimat :)

Gość kłapkowa
Ja za to polecam hotel Rialto, rewelacyjne miejsce. Mega standard za naprawdę nieduże pieniądze... do tego lokalizacja jest świetna - bo to przecież samo centrum ;)

Gość gość
ja za to poszukuje hotelu abrdziej w okolicy warszawy ze wzgledu na wysokie ceny, moj znajomy polecil mi www.hotelsolec.pl myslicie, ze to bedzie dobry wybor? Dzieki z gory za odpowiedzi

Gość Wiśniowska
not o rzeczywście to wspominane już rialto - bardzo, bardzo fajny standrard w dobrej cenie - no i samo centrum...

Gość gość
jeżeli szukasz czegoś wyjątkowego to faktycznie muszę się zgodzić że rialto będzie najbardziej odpowiednim miejscem, hotel zdecydowanie luksusowy, ze smakiem urządzony, z obsługą o jakiej inne miejsca mogą marzyć no i do tego tak kuchnia.. marzenie!!

Gość gość
Ja znam świetny hotel pod Warszawą. Nazywa się Groman, widać go z daleka, bardzo ładnie się prezentuje. W środku pokoje przytulne, z dużymi łóżkami i łazienkami. W moim apartamencie była jeszcze lodówka, sypialnia była w oddzielnym pokoju. Na samym dole hotelu znajduje się salon gier z barem i kominkiem, jest tam wyjątkowo nastrojowo. Obsługa bardzo rzetelna i niemalże niewidoczna :)

Gość gość
Ja ostatnio na bardzo przytulny Hotel Diament. http://hotel-diament.com.pl/ . Pokoje czyste i przytulne. Bardzo dobra lokalizacja - autostrada A2 Ok 1h od Warszawy. Jedzenie bardzo smaczne.

Gość wikarka
ja bym poszukała na BookAparcie, bo mają sporą bazę, no i każdy znajdzie coś dla siebie - mają te mniej i bardziej luksusowe noclegi :)

a nie lepiej wybrać hotel pod warszawą? Zaoszczędzimy pieniądze bo noclegi są tańsze pod Warszawą niż w samej stolicy. A jakością usługi nie ustępują najdroższym hotelom warszawskim. A mianowicie mówię tu o hotelu Poniatowskim a ofertę hotelu znajdziecie http://www.hotelponiatowski.pl/

Gość maaania45
ja szukam zawsze na bookaparcie, całkiem spoko bazę mają :) no i ich aplikacja jest bardzo fajna do rezerwowania

Gość gość
Ja z kolei byłem z żoną pod warszawą. Bardzo podobał mi się Hotel Groman, który można sobie obejrzeć na http://www.groman.pl/pl/. Żona była zachwycona. A Warszawa ostatnio bardzo się zmieniła wiec jest też co zobaczyć.

Gość klarissa55
Ja najczęściej szukam hoteli poprzez portale rezerwacyjne - Bookapart i Booking, tak najłatwiej :)