Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gienek85

inwestowanie

Polecane posty

Gość gienek85

czy warto inwestować? czy jest jeszcze coś pewnego i opłacalnego? słyszałem co nieco o inwestowanie w pożyczki pozabankowe, ale nie wiem czy warto

Gość gość
Inwestycje w dzieła sztuki i w wino.

Gość rozalia12
w pożyczki pozabankowe warto :) sama inwestuję już od jakiegoś czasu i widzę efekty w postaci dodatkowej gotówki :p sprawdzonym miejsce na tego typu inwestycje jest strona klubu inwestorów, więc warto zapoznać się z ich ofertą

Gość julkas
w zeszłym roku mąż namówił mnie, żeby nasze oszczędności zainwestować u firmy brokerskiej HFT Brokers http://www.hftbrokers.pl/rachunki-zarzadzane/ Wybrana przez nas firma inwestycyjna zarządzająca portfelem inwestuje na podstawie wybranej strategii

Gość awolo
Klub Inwestora to akurat moja bajka bo od kilku tygodni tam inwestuję i wchodzę w temat pożyczek pozabankowych. Jak ktoś ma fundusze "bierne" że tak to ujmę to polecam zainteresować się tematem i pomnożyć te pieniądze.

Gość gość
inwestowanie w nieruchomosci jest oplacalne ;) kupujesz mieszkanie i potem wynajmujesz, masz staly dochod z tego. mi sie udalo kupic mieszkanie w bardzo dobrej cenie, dzieki nowodworski estates, agent z tego biura znalazl dla mnie mieszkanie trzypokojowe praktycznie za grosze, kupilem i teraz wynajmuje studentom ;)

Gość gość
klub inwestorow to jest bardzo dobra opcja, wg mnie pozyczki pozabankoowe to jeden z bezpieczniejszych sposobow na inwestowanie i plusem jest to ze male kwoty tez mozna inwestowac

Gość gość
Moim zdaniem warto inwestować w www.mforex.pl :)

Gość werka991
Oczywiście ze warto inwestować. Musisz tylko wiedzieć w co chcesz zainwestowac swoje oszczędności i pamiętac że każda inwestycja niesie za sobą jakieś ryzyko. Ja myslę o inwestycji w kredyty z https://www.fastinvest.com/pl Oferta jest bardzo konkretna i wiele osob w ten sposob zarabia.

Gość pastore
XTB, system xstation, a tam surowce, giełda i forex - portfel mam podzielony. Czy radzę podobny podział? Decydująca powinna być wasza wiedza na poszczególne tematy. Jeśli się znacie tylko na forexie, to absolutnie odradzam wykładanie środków na cokolwiek innego. Najpierw nauka, szkolenia, analizy, konto testowe - dopiero potem inwestowanie normalnych środków.

Gość gość

Witam. Ja swoją przygodę ze złotem inwestycyjnym zacząłem prawie dziesięć lat temu i nie żałuję. Świetny pomysł na lokatę, o ile ma się choć odrobinę pojęcia o specyfice cen kruszców i zasadach działania światowego rynku. W kwestii zamawiania złota to najlepsze doświadczenia mam z marką z mennica24.pl. Szybka obsługa, złoto jak najbardziej wartościowe (pochodzące z najlepszych mennic globu, a nie wyrabiane w garażu pod Pruszkowem). 🙂

Gość maskir

XTB – ten kierunek, bo stwarza zdecydowanie największy potencjał i pozwala wejść w przeróżne tematy. Kwestia taka, jak do tego podejdziecie, czy macie doświadczenie, czy potraficie się odpowiednio zaangażować. Nie ma co ukrywać, że potencjał jest, warto wejść w przeróżne tematy, ale to też wymaga zdrowego podejścia. Czy z tego skorzystacie? Czy to wykorzystacie? To już całkiem inna kwestia.

Gość gość

Posprawdzaj sobie różne opcje, ale duży wybór na pewno będziesz miał na mennica24.pl. Z tego co udało mi się porównać z innymi dostępnymi sklepami to wydaje się, że cenowo też wygląda to całkiem w porządku.