Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie koszta otwarcia małej gastronomii

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos kto jest zaznajomiony w temacie mógłby mi powiedzieć jakie są koszty otworzenia małej gastronomii i jakie są wymogi sanepidu? Chodzi mi tutaj o sprzęt. Możecie podpowiedzieć?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość alinka39
A co to ma być konkretnie? Budka z jedzeniem? Generalnie koszta mogą być rózne w zależności od tego w jaki sprzęt zainwestujesz ale nie mniej niz 20 tys. złotych. W sieci są sklepy z wyposażeniem do gastronomii tak więc sama możesz sobie zajrzeć i zobaczyć sobie jakie mają tam mniej wiecej ceny. O na przykład tutaj: http://multigastro.pl/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Wandalik
Z tym to różnie, trzeba wszystko posprawdzać, porobić badania sanepid itp... Sama jestem w trakcie, już sporo kasy wydałam i jeszcze sporo przede mną :/ czasem mam już dość, ale idę dalej do przodu, zamierzam zrobić dodatkowe badania w firmie Ekolabos: https://ekolabos.pl/ którzy prowadzą badania badania wody, żywności i pasz oraz kosmetyków.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×