Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co wam chodzi z tym wycofaniem in vitro i dlaczego rzucacie się na PiS debilki

Polecane posty

Gość gość

Ustawa która weszła w życie 1 listopada, bubel prawny wprowadzony i przegłosowany został przez PO-PSL. PIS jeszcze nie rządzi więc jakim cudem zabronił in Vitro w Polsce? Może zamiast szczekać tymi jadaczkami zapoznacie się z procedurami. Zobaczcie sobie ile trwa tworzenie i wprowadzanie ustawy, a potem weźcie pod uwagę, że jest dopiero po wyborach i nowy rząd jeszcze nie zaczął pracy, jeszcze siedzą wasze ukochane lemingi i lewactwo więc kto przepchnął tą ustawę? no? no? tylko się nie przemęczcie zbytnio, bo wam móżdżki eksplodują!

Gość gość
Co się dziwisz to są wyborcy PO :D nieuki i krzykacze hahaha wasza Ewa Kopacz was tak załatwiła :D i dobrze wam tak. macie czego chciałyście

Gość gość
No coś Ty! To wymaga za dużo czytania, a zrozumienia tego co wyczyta jak widać, nie jest możliwe. Najwięksi szczekacze to tacy co najmniej pojmują o co w ogóle chodzi.

Gość gość
natura wie co robi;) po co ma się głupota rozmnażać?:)

Gość gość
Ustawa która weszła w życie 1 listopada, bubel prawny a tak konkretnie jakieś zarzuty?

Gość gość
natura wie co robioczko.gif po co ma się głupota rozmnażać?usmiech.gif no to pomysl o adopcji, bo raczej samodzielnie robić dziecka nie powinieneś/aś

Gość gość
Akurat najwięcej rozmnażają się własnie ludzie głupi i tzw. patologia, więc natura się pomyliła, jak w wielu kwestiach zresztą.

Gość gość
Dokładnie. Z tego co mi się obiło o uszy wczoraj to że w tej ustawie jest jakiś błąd. A tą ustawę uchwalił rząd PO PSL. Mądrzejsi prezesi czy właściciele klinik się zabezpieczyli w jakiś sposób żeby właśnie ominąć ten błąd ale nie wiem dokładnie o co chodzi bo tak jak piszę tylko obiło mi się o uszy.

Gość gość
gość dziś Ustawa która weszła w życie 1 listopada, bubel prawny a tak konkretnie jakieś zarzuty? xxxx nie o tym jest mój temat, chodzi o to, że obwinia się PiS, który z tą wadliwą dla staraczek ustawą nie ma nic wspólnego.

Gość gość
Dokładnie. Z tego co mi się obiło o uszy wczoraj to że w tej ustawie jest jakiś błąd. cos ci się obiło, nie wiesz co i się wypowiadasz....hmmmmm

Gość gość
One piszą, że PIS zabroni, a nie że zabronił, in vitro i uchyli ustawę. Naucz się czytać ze zrozumieniem oświecona wyborczyni PIS.

Gość gość
nie o tym jest mój temat, chodzi o to, że obwinia się PiS, który z tą wadliwą dla staraczek ustawą nie ma nic wspólnego. PIS się obwinia o to , ze chce w ogóle zabronić in vitro, jakiegokolwiek, no ale co ja ci będę tłumaczyć skoro masz jakąś dziwna wizję rzeczywistosci

Gość gość
Chodzi o to, że pisuary zapowiadają zmianę tej ustawy. Z deklaracji m. in. pomazańca bożego Dudy wynika, że nie tylko planują zakazania tej procedury, ale marzy im się sadzanie lekarzy wykonujących in vitro do więzień. Ze już nie wspomnę o planie zmuszania kobiet, w tym dziewczynek 12-15 letnich do rodzenia dzieci z gwałtów i skazywania kobiet, których życiu zagraża ciąża, na śmierć. Brawo dla wyborców PiS. Jesteście w świetnym towarzystwie.

Gość gość
ale o co jęczycie? ja się nie odnoszę do tamtego tematu, który jest o tym, ze PiS moze zakazać in vitro tylko o tym, ze płaczecie nad ustawą

Gość gość
Kobity zniesienie finansowania z budżetu państwa nie równa się delegalizacji in vitro. Gdzie wy to usłyszałyście? W TV jak jakiś dziennikarzyna mówił, na kafe ktoś wygdakał czy od konkretnych polityków?

Gość gość
ale o co jęczycie? ja się nie odnoszę do tamtego tematu, który jest o tym, ze PiS moze zakazać in vitro tylko o tym, ze płaczecie nad ustawą bo w tej ustawie nie podoba mi się, ze mozna tworzyć mało zarodków- im mniej tym mniejsze szanse na ciążę i że kobieta samotna nie może mieć dziecka. ale to nie kwestia tego, ze to bubel prawny, bo nie, to kwestia tego, że sie chciało podlizać kościółkowi. A PIS podliże sie bardziej i wszystko rozp...

Gość gość
ale macie mózgi sprane PiS jeszcze rządzić nie zaczął a ujadacie jak wściekłe suki, na zapas. Zmanipulowanie, bezmyślne, tępe zombiaki. Szczerze taki miód był za PO? Wszystko wyprzedane, zakłady, fabryki, państwowe spółki, kolejna afera z Kulczykiem wypłynęła, ośmiorniczki, sowa, masa niekorzystnych ustaw min. ta o zasiłku dla uchodźców (co? nawet o niej nie słyszałyście, bo wam się du/py sprzed M jak Mdłości ruszyć nie chciało żeby cokolwiek poczytać) co telewizor wysrał to żeście zeżarły ze smakiem. I żeby nie było - nie głosowałam na PiS

Gość gość
bo w tej ustawie nie podoba mi się, ze mozna tworzyć mało zarodków- im mniej tym mniejsze szanse na ciążę i że kobieta samotna nie może mieć dziecka. ale to nie kwestia tego, ze to bubel prawny, bo nie, to kwestia tego, że sie chciało podlizać kościółkowi. A PIS podliże sie bardziej i wszystko rozp... x yyy sory a widziałaś tą ustawę? To ta która obowiązuje od 1 listopada?

Gość gość
Kobity zniesienie finansowania z budżetu państwa nie równa się delegalizacji in vitro. dla mnie się równa, bo mogę zapłacić, ale nie mogę bez pisemnej zgody jakiegos faceta. Co oznacza ze in vitro będę robić za granicą, kto inny zarobi

Gość gość
yyy sory a widziałaś tą ustawę? To ta która obowiązuje od 1 listopada? yyyyy, a wiesz, ze tak. Może dokładniej niż ty. No i?

Gość gość
Jak pis dojdzie do władzy to nawet rozwody zdelegalizuje :D

Gość gość
Poważnie to ta obowiązująca od 1 listopada?

Gość gość
Szczerze taki miód był za PO? poczekasz, zobaczysz jak ci się polepszy:), odezwij sie za pól roku

Gość gość
Mnie było dobrze i pewnie za PIS- u tez będzie, tylko nie pasuje mi zamordyzm i manipulowanie rzeczywistością. Ci ludzie są chorzy z nienawiści, przekonacie się o tym.

Gość gość
Poważnie to ta obowiązująca od 1 listopada? przeczytaj sobie, chyba umiesz samodzielnie

Gość gość
Chcialam podyskutować, ale widze, ze tu poziom dna. Same wyzwiska i pogarda...serio chcecie kogokolwiek przekonac do pisu WYZYWAJAC ich? Pokazujac jakie pozbawione kultury chamstwo ich popiera? To powodzenia 🖐️ ja do tak nedznego poziomu znizyc sie nie mam zamiaru

Gość gość
Poważnie to ta obowiązująca od 1 listopada? przeczytaj sobie, chyba umiesz samodzielnie x Ja ci zwyczajnie zadałam pytanie na które chyba nie potrafisz odpowiedzieć. Czy piszesz o ustawie obowiązującej od 1 listopada 2015 r?

Gość gość
Ja ci zwyczajnie zadałam pytanie na które chyba nie potrafisz odpowiedzieć. Czy piszesz o ustawie obowiązującej od 1 listopada 2015 r? a znasz jakąś inną? jest tylko jedna obowiazująca , wczesniej zadnej nie było. Jaki masz problem ze zrozumieniem tej prostej kwestii?

Gość gość
Ja ci zwyczajnie zadałam pytanie na które chyba nie potrafisz odpowiedzieć. Czy piszesz o ustawie obowiązującej od 1 listopada 2015 r? a znasz jakąś inną? jest tylko jedna obowiazująca , wczesniej zadnej nie było. Jaki masz problem ze zrozumieniem tej prostej kwestii? x Matko, ale ty agresywna jesteś. Zwyczajnie pytam, bo widzę że w temacie jesteś a rzucasz się jakbym cię zwyzywała. Rozumiem, ze to ta ustawa, która weszła w życie w listopadzie mówi o tym, że: można zamrozić mniej zarodków, osoby samotne nie mogą skorzystać z in vitro itd?

Gość gość
jak zgwalcom corkem dudzie zachodzac w niechcianom ciazem to moze facio ftedy zrozumie?