Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy być znam, pomimo że on nie ma dla mnie czasu

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim chodzi o to że w moim życiu pojawił się chłopak znam go do od przeczkola ale przez zmianę liceum się rozeszły nasze drogo teraz gdy się zeszlismy od chce albo raczej chciał bardzo być ze mną, pytał się czy dam mu szansę, że jestem taka kochana itp. Powoedzialm że tak dam mu szansę ma związek. Dużo z nim pisałam, pisał do mnie zdrobniale miło, slodzil, a już od jakiegoś czasu zauważyłam że się totalnie przestał interesować, nie pisze juz tak miło jak przed ten jego rozmowy stały się nudniejsze już nie wyznaje mi tak wielkiej miłości, a najlepsze jest to że ja do niego coś poczułam.. Obawiam się że za szybko to wszystko się potoczyło..Jak mu napisze ze musze mu coś napisać to zaraz pisze ale proszę nie zostawisz mnie?? To ja mu potem pisze to co chciałam napisać i wcale o zrywanie nie chodziło. Ja go nie rozumiem! Piszę jakbym była już dla niego przyzwyczajeniem, ale jak coś to zaraz się martwi że go zostawię.. Z resztą nie rozumem tego bo nie jesteśmy razem a się tak zachowujemy. Dał mi czas abym odpowiedziała mu czy.chcę z nim chodzić ja chce ale mu chyba już zależy. Zapytałam się go ile czasu by mi poświęcił tygodniowo a on ze może czasem w weekedy, mieliśmy razem wyjść na zabawę a nie pójdzie bo nie.może, w piątej moje urodziny zaprosiła go do siebie a on ze zobaczy może wpadnie na chwilę ale nie obiecuję.. On nie będzie miał dla mnie czasu.. Biorąc pod uwagę fakt że mamy na pisze do siebie 30minut drogi spokojnym spacerkiem..nie wiem czy dawać mu szansę.. Zależy mi na nim ale chyba bardziej niż mu. Co myślicie??

Gość gość
znam go do od przeczkola xxx od czego???

Gość gość
może zastanawia się czy warto wiązać się z analfabetką Jeśli ty faktycznie jesteś w liceum, to ręce opadają jakim cudem się tam dostałaś :(

Gość gość
przedszkole * Kochana... :O poza tym hasło: "nie bierz d**y z swojej grupy" jest odpowiedzią.

Gość gość
Jejku dajcie dziewczynie spokoj, byście odpowiedzieli, a nie naskakujecie! A co do autorki to uważam że powinnaś go zostawić, z tego co tu piszesz to mu się normalnie znudzilas, a o związku to teraz Tu sobie możesz tylko pomarzyć ;) on chciał Cie zdobyć, nic więcej, pozdrawiam

Gość gość
A co właściwie chcesz napisać przez to powiedzenie??