Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załzitta

Jak go poderwac? Jak sie obok niego zakręcic? :)

Polecane posty

Gość gość
Czemu nie chcesz działać jawnie? Jak jest przystojny i inteligentny to raczej jest przyzwyczajony że łaski za nim latają

Gość zolzitta
Wykładanie dlatego, bo pewnie jest przyzwyczajony do tego ze może mieć wiele bez starania się. Czy widziałaś/es żeby pułapka goniła mysz?

Gość gość
Czyli jesteś typem księżniczki która boi się wyjść że swojej strefy komfortu zasłaniając się durnymi frazesami... Nie mam więcej pytań

Gość zołzitta
Nie, jestem typem kobiety, która pokazala czasem, ze jej zalezy i wyszła na tym zle. I postanowila nie popelniac wiecej tych samych bledow. Ot co! Jak niby mam wg Ciebie to zrobic? Podejsc i powiedziec, podobasz mi sie, chcialabym sie z Toba całowac i poznawac Cię krok po kroku? Juz czasem od facetów słyszałam, ze moge byc tylko kezanka. Bylo tak w przypadku gdy pokazalam im otwarcie, ze mi sie podobaja i chcialabym czegos wiecej. Natomiast, gdy tego nie robię, mezczyzni sie do mnie kleja. Nie chce popelniac znow tego samego bledu w stosunku do kogos, kto mi sie cholernie podoba.

Gość zołzitta
Wiec mysle, ze jednak lepiej sie uczyc na bledach i fajnie byłoby gdyby wypowiedzial sie jakis facet o tym co zrobic, zeby poderwac faceta. Moze powiedziec na swoim przykladzie - jak obca kobieta mogłaby poderwac jego ;)

Gość gość
on jest typem romantyka?

Gość gość
Bylo tak w przypadku gdy pokazalam im otwarcie, ze mi sie podobaja i chcialabym czegos wiecej. Natomiast, gdy tego nie robię, mezczyzni sie do mnie kleja. xxxx ps jak to dziala odwrotnie na kobiety? chyba lepiej mówić jednak wprost? do Autorki, przecież w meskim świecie nie ma czegoś takiego jak kobiece friendzone?

Gość gość
powiedz kuzynowi zeby cie z nim zapoznal

Gość zołzitta
Jak to nie ma, skoro sama osobiscie to slyszalam? Najbardziej bolało, gdy facet mi powiedzial, ze na poczatku myslal, ze moze cos z tego bedzie, ale czasem jak sie czegos bardzo chce to to nie wychodzi. Nie robilam nic na sile, po prostu nie chcialam grac w gierki. Kobiece friendzone jest, tylko kobiety o tym nie mowia. Dla nas to jest tez totalna porazka - czujemy sie totalnie bezwartosciowe, i tez jakby wykastrowane. I jest to dla nas taka porazka, ze nawet o tym nie mowimy. Czujemy sie gorzej niz kopciuszek na balu. Dodam, ze nie jestem zadna zimna suka, tylko uczuciowa dziewczyna, ktora czesto slyszy, ze jest mega inteligentna, atrakcyjna i seksi. Więc?

Gość zołzitta
Czy jest typem romantyka? Myślę, ze trochę tak, bo lubi góry ;)

Gość gość
Na mnie działa jak dziewczyna od razu pokazuje że jej się podobam, inaczej jest dla mnie koleżanką

Gość gość
Tak jak ktoś napisał, pojaw się "przypadkiem" tam gdzie on. Inna sprawa, że jak kuzyn coś deklarował, to można mu żartem przypomnieć. W ogóle laski za bardzo mają ścisk pupy, gdy chodzi o poznawanie facetów, opowiadają jakieś brednie, że niby facet wtedy źle reaguje, jakieś pułapki i myszy i tym podobnie idiotyzmy. Pierwsze słyszę żeby facet do którego zagada fajna dziewczyna nie byłby zachwycony. Choć wiadomo, że nie wszyscy wszystkim się podobają, zwyczajne ryzyko. Ale żeby robić z tego wielkie halo?

Gość zołzitta
I badz madrym i pisz wiersze, u mnie było praktycznie w kazdym przypadku odwrotnie. Pomijajac facetów, którym gdybym powiedziala ze mi sie podobaja, zostałabym ich tylko i nie tylko kolezanka (czytaj seksfriend), ale o takich osobnikach nie mowimy. Mowimy o porządnych, wartościowych facetach, którzy tez nie chca byle kogo i nie szukaja przygód. U mnie to było tak, ze jak im pokazalam, ze mi sie podobaja i nie wydziwialam, olewali mnie w koncu (choc na poczatku wzystkim im sie podobalam).

Gość zołzitta
Wiem, ze mam wielki scisk pupy - moze to nie kwestia tego, ze pokazalam cos czy nie, tylko po prostu do siebie nie pasowalismy. Spoko, jednym słowem musze wyluzowac and go ahead :D

Gość gość
Ja bym sie zapytala kuzyna i poprosila o to, by zorganizowal spotkanie, niekoniecznie we 2, moze byc wiecej osob. Wtedy przynajmniej bedziesz miala okazje mu sie przyjrzec, a on Tobie. Jesli ktores z Was nie bedzie zainteresowane to nie koniec swiata, ale warto przynajmniej zrobic pierwszy krok zamiast zachowywac sie jak dzieci. Ja zaprosilam mojego bylego chlopaka na facebooku, najpierw rozmawialismy, a potem to ja poprosilam o spotkanie. Jestesmy juz para od 5 lat i warto bylo zaryzykowac. Od zycia trzeba brac co sie chce, albo chociaz probowac.

Gość zołzitta
No wlasnie to spotkanie w wiekszej liczbie osób byłoby ok. Fajnie mozna wtedy sie poobserwowac. Wiem, ze to nie koniec swiata, ze sie ktos komus nie podoba. Ale tez jestem zdania, ze z zycia trzeba brac to co sie chce (albo przynajmniej probowac).

Gość gość
Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą...

Gość gość
z tego co pisałaś to jakiś wykładowca i naukowiec, tak? to nie możesz znaleźć lub zapisać się na jakąś konferencje, spotkanie naukowe czy coś takiego, zapytaj szefa katedry kiedy i gdzie coś takiego będzie, wpłać parę zeta za miejsce i w drogę :-) nie zapomnij się zapytać czy on jedzie wcześniej:-)

Gość zołzitta
Nie, nie to nie zaden wykładowca. Ale wiem, gdzie moge go spotkac ;)

Gość gość
a to sorry :-) ale to bardziej intelektualista czy artysta z zawodu i zamiłowania, bo to ważne dla dobrania sposobu..

Gość gość
znasz dzien i miesiac jego urodzin :-) ??? możesz sprawdzić z face..

Gość zołzitta
Humanista, intelektualista raczej ;) Nie znam daty urodzin - na fejsie nie ma. A jakie to ma znaczenie?

Gość gość
poszukaj na naszej klasie, OGROMNE w Twoim przypadku :-) tzn. moze wiele ulatwic bez poznawania jego osobiscie, wystarczy dzien i miesiac

Gość gość
zobacz czy w ogole ma konto, jak tak to daj znac, pewnie nie ujawnia sie wprost, ale powiem ci jak to sprawdzic :-)

Gość zołzitta
Ma konto, daj spokoj wierzysz ze bym nie sprawdzila? Nie ma podanej daty...

Gość gość
30 letni mężczyźni nie są zainteresowani równolatkami.

Gość gość
Pierdzielenie o szopenie, wiek nie ma tu nic do rzeczy...

Gość gość
www [kropka dropbox krobka ] com/s/ndzlb6405zqxwl4/skrzyn.jpg?dl=0

Gość gość
sprawdz link i ci powiem jak co spr :-) przeslij z jakiejkolwiek skrzynki na mail, (ten co zgadł twój znak :-)

Gość gość
jak chcesz to załóż osobie szybko jakis anonimowy mail, nie ma to znaczenia, lepiej nie pisac takich rzeczy na ogolnym bo za duzo osob to zaglada ze zlymi zamiarami i poco maja jeszcze krzywdzic innych..