Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Znacie jakieś polskie smutne piosenki

Polecane posty

Gość gość
Czemu smutasz?

Gość gość
Ta ostatnia niedziela i ona tanczy dla mnie z uwagi na beznadziejna tresc i ogarniajacy smutek na zidiocenie polskiego narodu uznajacego tego szmelcu za hit

Gość gość
Próbuję otworzyć oczy Huk rozlepianych powiek Wiruje mi w głowie Powietrze jakieś takie cięższe Pierwsza myśl: O Matko boska Druga myśl: o ja idiotkaaaa i znowu zamieszanie na chacie i znowu zarzygane żółcią szmaty i znowu tępa próba żyletki i znowu wp.rdol od taty...

A lato, jak bywa w Warszawie - młodym służyło łaskawie. On ją zabierał nieraz na łódki, a ona jego leczyła smutki. Posłuchaj pan, panie wędrowny: nastał ten dzień niewymowny - odszedł bez słowa kochanek podły, na nic się zdały płacz jej i modły. :(

Jeden Mały Wielki Świat. Dziwny świat w szaleństwie. Oszukując rajem. niespełnionych marzeń. Tutaj dzień po dniu. gaśnie To, co sprawia, że przemija ból.

Proszę, nie mów: „Muszę odejść”, tyle jeszcze na nas czeka, nawet jeśli to, co było już nie wróci, nawet jeśli dziś już nic, to nic nie znaczy… Zostań, bo ta noc – to ona płacze deszczem, zostań, bo jak nikt przynosisz mi powietrze. 😭