Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ona2444

czy on nic nie czuje ? skonczyl smsem

Polecane posty

Go艣膰 ona2444

Witajcie bardzo prosz臋 o opinie mojej sytuacji. Mianowicie spotyka艂am si臋 z ch艂opakiem przez 4 miesi膮ce, to on zainicjowal nasze poczatku. W tym czasie wyjscia na wsp贸lne wesela, kino, kolacja, przyjezdzla do mojego domu, pozna艂 rodzin臋, zacz膮艂 zostawac do rana (nie jestesmy dzie膰mi).Ja sie bardzo zaangazowa艂am, zakocha艂am. nigdy wczesniej tak sie nie czu艂am, po kilku nieudanych zwiazkach wiedzia艂 ze to co mam teraz chce mie膰 zawsze, 艣wietnie si臋 dogadywalismy, podobne poczucie humory, podejscie do r贸znych temat贸w, byli艣my przyjaciolmi i kochankami, ale ... niestety ale, w tym czasie moze z 2 razy us艂ysza艂am ze mu zalezy, nigdy nie wyzna艂 mi mi艂o艣ci, czasami m贸wil tylko ze 艂adnie wygl膮dam, lub ze mam 艂adne oczy (moimi oczami sie zafascynowa艂) wiedzia艂 ze mi zalezy bardzo i kt贸rego艣 razu le偶膮c przytuleni powiedzia艂am mu ze jestem zakochana on tylko odpwiedzia艂 "wiem" i przytuli艂 mnie mocniej. Nic mi nie wyzna艂, pomysla艂am ok to za wczesnie, nie chcia艂am by膰 nachalna i chyba nigdy nie by艂am. Zawsze mnie przytulal do siebie calowa艂, okazuwa艂 uczucie mimo ze nie wyznawa艂 s艂ownie. Po tym spotykalismy sie nada i nic nie zapowiada艂o tego przykrego zdarzenia. Dosta艂am dwa smsy nagle w pierwszym napisa艂 ze jest z艂y na siebie bo powinnam miec ch艂opaka ktory bedzie mnie kochal, szanowal i byl zawsze przy mnie a on taki nie bedzie a w drugim wyznal ze spotykamy sie jest fajnie, mi艂o i tyle, bardzo mnie lubi ale niestety nie kocha.... Zawali艂o mi sie wszytsko przerycza艂am dwa dni i dwie noce inie wiem co dalej mam zrobi... tak nagle, tak w smsie, tak by艂am zakochana. Czy to koniec? czy on naprawde nic nie czuje? nie ma odwagi mi powiedziec tego w twarz :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A czego ty nie rozumiesz. Przeciez ci jasno napisal,jasniej sie nie da. Moze chcial zeby cos wyszlo,moze myslal,ze pokocha,ale nie wyszlo.zmusic sie do tego nie da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona2444
dlaczego nie chce mi powiedziec tego jak doros艂a osoba w twarz tylko pisze smsa? gdzie nic tego nie zapowiada艂o, w czwartek idealne spotkanie w sobote taka wiadomosc... boi si臋 spotkania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
faceci sa prosci; napisal ze nie kocha, to nie kocha. nie dorabiaj ideologii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona2444
gdy zapyta艂am o sootkanie napisa艂 ze moze lepiej bysmy sie nie spotkali, przynajmniej na razie, bo wie jak to sie skonczy... ja tego nie rozumiem, nie wiem jak mialoby si臋 skonczyc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Byc moze Twoim placzem, i chce Ci tego oszczedzic. Nie ponizaj sie, autorko. Jezeli wprost pisze, ze nic z tego nie bedzie, to trzeba po prostu dac sobie spokoj. The show must go on! Gdyby byly jakies watpliwosci, to mozna jeszcze powalczyc,ale tutaj nie ma sznans. Jezeli postapisz z godnoscia, to bedzie Ci pozniej latwiej z tego wyjsc. Jezeli nie, bedziesz jeszcze miala wiecej kwestii do zalowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Daj mu spokoj,on cie nie chce. Na kazda jego wymowke musisz miec wytlumaczenie. Nie chce byc z toba i nie chce sie spotykac. Po co niby ma to robic,on z toba skonczyl. Zrobi ci roznice jak powie ci to prosto w oczy,nie sadze. Sytuacji to nie zmieni tylko ty masz jakas glupia nadzieje,ze jednak stanie sie cud jak sie spotkacie. Nie stanie. Koles ci jasno napisal co i jak. A ze w taki sposob,zdarza sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochana ja ju偶 dwa lata cierpie po facecie, kt贸ry r贸wnie偶 zerwa艂 ze mn膮 przez smsa i te偶 nic tego wcze艣niej nie zapowiada艂o:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona2444
nie umiem sobie z tym poradzi膰 , jestem bardzo zakochana, bardzo t臋sknie i mam nadzieje ze odezwie sie do mnie. Che mu napisac smsa ze go kocham jak nikogo nigdy, ze by艂 dla mnie wa偶ny. Zrobie z siebie idootke ale chce by wiedzia艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w艂a艣ciwie to powinien by膰 zakaz kochania kogo艣 kto nas nie kocha:-) to tylko same problemy i b艂臋dy,nie kocha to wyrzucasz z g艂owy i ju偶!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja czuje ze to nie koniec, ze on sie jeszcze odezwie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochana ja r贸wnie偶 nadal mam nadzieje gdzie艣 tam w 艣rodku, 偶e on si臋 jeszcze odezwie, a min臋艂o ju偶 dwa lata:-(:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wsp贸艂czuj臋 bo sama mam z艂amane serce... spotka艂am kogos, zakocha艂am si臋, by艂a ogromna chemia mi臋dzy nami. Sam pocz膮tek zwi膮zku a on...wycofa艂 si臋...nie wiedzie膰 czemu... I tez na spotkaniach by艂o cudownie, tez nic z tego nie rozumiem.. tak ju偶 niestety bywa jak si臋 okazuje..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
noo moja droga zebys tylko sie nie zdziwi艂a, dwa lata temu uslyszalam to samo, z tym, ze w twarz i na dodatek jeszcze dwa tygodnie przed tym mowil jak to kocha... i co i gowno :) Nie 艂ud藕 sie dobrze radze, chyba, ze chcesz cierpiec. To juz Twoja sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
post膮pi艂 okropnie wiedz膮c 偶e masz za sob膮 jakie艣 przej艣cia i daj膮c nadziej臋 na mi艂osc i zwi膮zek,mo偶esz mu napisa膰 co czujesz ale nie walcz bo on ju偶 si臋 okre艣li艂,miej szacunek do siebie,je艣li sam nie chce to nic nie zdzia艂asz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do艣wiadczenie 偶yciowe nauczy艂o mnie tego 偶e kobieta nie powinna walczy膰 o m臋偶czyzn臋,mo偶e wyzna膰 swoje uczucia ale nie ma sensu ugania膰 si臋 za nim,to zazwyczaj ko艅czy si臋 pora偶k膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
post膮pi艂 okropnie wiedz膮c 偶e masz za sob膮 jakie艣 przej艣cia i daj膮c nadziej臋 na mi艂osc i zwi膮zek xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dok艂adnie, facet jakby na to nie patrze膰 pst膮pi艂 nie fair, i to nie chodzi o spos贸b zako艅czenia znajomo艣ci, cho膰 wybra艂y ten mniej elegancki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶esz mu napisac moze zmieknie ale kawal c***a z niego chcial p******* i zostawil. Popelnilas blad ze poszlas z nim do lozka niestety. Zdobyl cie i teraz b臋dzie szukal innej i sprzedawal te same spiewki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona2444
Oboje mamy po 24 lata, mo偶liwe ze on jeszcze sie nie wyszala艂, moze ba艂 sie zaangazowac... ja umiem go w kazdej sprwie wytlumaczyc, jestem tak zakochana, chcialabym by to wiedzial. Chaialm napisac ze nigdy nikogo nie pokochalam tak jak jego, ze obdarzy艂am go zaufaniem i wiaza艂m z nim nadzieje i nie wiem co zrobi艂am nie tak ze tak niespodziewanie to zakonczyl ale wiadomo ze nikogo do milosci nie zmusze, na koniec chcialam mu zyczyc by kiedys kogos pokochal. - i w ten sposob zakocnczyc te znajomo艣膰. Moze kiedys za jakis czas pomysli, zrozumie ze darzy艂am go duzym uczuciem i ze z niego zrezygnowa艂, b臋dzie bi艂 si臋 z myslami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e potzrebuje czasu zeby to przmyslec, moze za duzo czuje by powiedziec w twarz ze nie kocha, a smsa napisal pochopnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
p*erdolenie kota w ogon. Seks moze byc bez milosci i dla chlopaka i dla dziewczyny. Sama zerwalam z chlopakiem przez smsa (z racji dalekiego zamieszkania) i ile to ja sie nie nasluchalam na swoj temat i 7 pokolen wstecz... po prostu idiote nosem wyczulam. 3 miesiace a on mi zycie ukladal. Moze ten chlopak tez poczul sie osaczony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
MIALAS TE OBJAWY????: Wed艂ug danych, takie s膮 cechy prawdziwej drugiej po艂贸wki, tzn. ze juz blisko, tekst jest t艂umaczeniem prosz臋 o wyrozumia艂o艣膰 - Mo偶esz przekaza膰 to, co masz na my艣li po prostu patrz膮c na siebie. - Nawet nie pami臋tam, co to by艂o bez 2 po艂贸wki - Wiedz膮 dok艂adnie, co zrobi膰, 偶eby ci臋 uspokoi膰 wzajemnie, kiedy jeste艣 szalony, aby pom贸c z艂agodzi膰 stres, albo ci臋 rozweseli膰. - Nawet po latach bycia razem, nadal masz wielk膮 chemi臋. -Jeste艣 w pe艂ni swobodny w obecno艣ci 2 po艂贸wki - Czujesz jakby艣cie znali si臋 ca艂e twoje 偶ycie. - Nie zawsze zgadzasz si臋 na pewne rzeczy, ale zawsze jeste艣cie po tej samej stronie, gdy jest to najbardziej potrzebne. - Jest wi臋藕, kt贸r膮 ludzie wok贸艂 ciebie nie rozumiej膮, - Nie czujesz potrzeb臋 utrzymania poszukiwania ju偶 innych os贸b, 偶e jeste艣 tak w zgodzie z tym, co teraz masz. - Boli Ciebie kiedy boli 2 po艂贸wk臋; tw贸j u艣miech jest kiedy u艣miech 2 po艂owki. - Jeste艣 lepszym cz艂owiekiem z nimi ni偶 bez nich. - Wspieracie si臋 i wasze marzenia s膮 wsp贸lne - nawet je艣li nie do ko艅ca s膮 rozumiane przez innych. -Czujesz si臋 chroniony przez 2 po艂贸wk臋 i bezpieczny w tej relacji. - Po raz pierwszy w 偶yciu, okazuje si臋, 偶e dom nie jest miejscem, ale osob膮. - W pewnym sensie, sta艂e艣 si臋 prawie pewny 偶e to ta sama osoba. -Jeste艣 najlepszym i najgorszym tak samo wok贸艂 2 po艂owy, a ona tak samo.. - Wiesz, w wewn膮trz siebie, 偶e jest to dla Ciebie ta osoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jezu,ludzie,dziwni jestescie. A co to niby ma byc,milosc od 1 spojrzenia? Slub planowali,dzieci czy co. Poznawali sie,byl czas zeby sie przekonac czy to jest to czego szukaja. Dla niego najwidoczniej nie. Koles ma sie pociac,bo sie nie zakochal i okazalo sie,ze nie chce byc z autorka. To nie odruch Pawlowa. Wy tez sie od razu zakochujecie na starcie? Przeciez to nie jest normalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21:52 ty zartujesz sobie??? Tak ja wchodz臋 w relacj臋 jak jest ogromna fascynacja i uczucie! Nie kumam jak mo偶na by膰 z kims 4 miesiesi膮ce i si臋 zastanawia膰 czy si臋 ta osob臋 pokocha czy nie. Moim zdaniem albo cos zaskakuje od pocz膮tku a jak nie to wypad z baru i nie ma wtedy takich dramat贸w jak tutaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od 1 spojrzenia to masz co najwyzej zauroczenie albo chora relacje,a nie milosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorko zachowujesz si臋 za艂osnie:-( a to co chcesz mu napisa膰 jeszcze go bardziej od ciebie odrzuci! Dziewczyno co ty my艣lisz ze on nie wie jak go kocha艂a艣??? po co chcesz si臋 ponizac i wyznawa膰 mi艂o艣膰 komus kto tak cie potraktowa艂?? po co chcesz mu zyczyc szcz臋艣cia skoro tak naprawd臋 tego mu nie 偶yczysz w obecnej sytuacji?? Miej troch臋 godno艣ci, by膰 mo偶e ( szansa 1%) ze facet zat臋skni, czasem takie przerwy te偶 otrafi膮 zdzia艂a膰 cuda. Siedz cicho, przestan przezywac, zapisz si臋 na aerobik, idz w miasto a facet jak nie ten to inny si臋 nawinie. Nikogo nie zmusisz do mi艂o艣ci!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶na si臋 zakocha膰 od 1 wejrzenia to si臋 zdarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
typowy r0\0chacz, zabawil sie toba, wykorzystal cie seksualnie a jak sie znudzil to cie kopnal w doopsko. a te teksty o tym 偶e nie kocha zalosne... skoro nie kocha to czemu szedl z toba do wyra, po co robil ci nadzieje? wspolczuje ci, trafilas na chlopasa kompletne zero, nie ponizaj sie i nie pisz do niego, przejdzie ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am podobnie jak tw贸j ex facet, spotka艂am si臋 z facetem dwa razy i wiedzia艂am 偶e go nie pokocham i nie czuje chemii,napisa艂am mu to w sms ze nic z nas nie wyjdzie nie czuje tego czego艣 i szkoda naszego czasu ,on by艂 ok. pocalowal mnie nawet na po偶egnanie w czo艂o i przytulil czo艂o a ja poczu艂am oboj臋tno艣膰 i odraz臋, nie on by艂 winny tylko nie by艂o tego poci膮gu do niego i sko艅czy艂am znajomo艣膰 by go nie rani膰 i nie naciagac na koszty bo stawia艂 w ka偶dej kawiarni itd... Kwiaty te偶 by艂y i nic nie pomog艂y... , 偶ycie trzeba zrozumie膰 ze nie mo偶na nikogo do mi艂o艣ci zmusi膰.przelej mi艂o艣膰 na innego by o nim.zapomnie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W dojrzalym wieku, 4 miesiace znajomosci to jeszcze nic. Dojrzali ludzie powinni byc wybredni w szukaniu kogos na dluzej. Widocznie, facet sprobowal, i doszedl do wniosku, ze to nie jest to. Nie ma co z niego robic potwora. Wydaje mi sie, ze autorka dramatyzuje. Jest zauroczona facetem (po 4 miesiacach znajomosci trudno mowic o milosci) i nie mysli trzezwo. Przeciez jeszcze 4 miesiace temu jakos zyla bez niego, i tez dawala rade. Glowa do gory i do przodu. Jezeli bedziesz chciala kogos poznac, to poznasz, ale polecam mniej cisnienia. Tym bardziej na poczatku.

Udost臋pnij ten post