Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaka090

Gdzie znaleźć kogoś na korepetycje?

Polecane posty

Gość olkaka090

Jestem bardzo dobra z przedmiotów ścisłych, wygrywam co 2 olimpiadę i tak pomyślałam, że może dawałabym korki. Tylko gdzie znaleźć chętnych? :(

Gość mikaa334
Zobacz sobie ten portal - https://ebulb.pl/. Znajdziesz różne tego typu w necie, ale tutaj możesz dodatkowo zarobić za pomoc. Całkiem fajne rozwiązanie, ja tam pomagam z polskiego.

Gość gość
jak dasz korepetycje z glębokiego gardła z połykiem to chętni się znajdą o to sie nie martw

Gość gość
Gumtree jak jesteś z warszawy to mogę wpaść do cb na gumtree dawaj ogloszenia

Gość gość
A morze na skejpie? Ja na pszykuat poczebóje korkuf z maimy i hemi bo nic z tego nie rosumiem :( i boie sieł koncufki semestra bo mosze byc cienszko jak jusz mam tyle kiebskih ocen :( i staszy nie kupiom mi kłada bo mi powiecieli ze jak znofu tak becie jak rok temu to moge se tylko pomażyć o jerzdszenju kładem a tego nie kce . jurz wiele sie poprafiuo od zeszuego roku i innych tesz bo mie cionkle usacaja w tej gupiej klasie :o najpierf ze polaja i fisyki,ale fisyczka jusz mie sie boi wstafiac***ały i mam spokuj a z polaja facia mi wstafia krobki po pofieciala rze nie ma miejszej oceny od jedynkuf ale matka nic o kropkah nie mufiła i jak kcesz mje uczyć rzebym dostau kłada to napisz ja dopsze zapuace i moszesz być bszydka mi to nie pźeszkaca :)