Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myjnia bezdotykowa

Polecane posty

Gość gość

może to głupie, ale mogę myć na takiej auto własną szczotką? Tamte na myjni podobno syfiaste, że auto można porysować, nie chcę żeby mnie ktoś owalił, jestem przewrażliwiona na tym punkcie :)

Gość gość
Jeszcze nigdy nie udało mi się umyć żadnego z aut na bezdotykowej, tak aby był wymyty. Nieważne ile bym tam wrzucił. Gąbeczka z powloką z mikrofibry, takiż specjlany mop do mycia i do dzieła. Wtedy tak, udaje się. Ich sprzęt służy do spłukiwania tylko, najpierw piachu, jak i po umyciu piany czy tego co pozostaje

Gość gość
moje auto nie jest bardzo brudne, trochę zakurzone, a że to moje pierwsze,dopiero kupione chciałabym chociaż wiem że zaraz znowu będzie brudne, żeby wyglądało ładnie :) Tak żeby cieszyło oko. U mnie w mieście podobno da radę na niektórych wymyć, ale jak nie pojadę to się nie przekonam. Moge też za ok.17zł zaprowadzic na myjkę gdzie myją dwaj faceci, jednak widziałam efekty noi nie ejst to auto do końca wytarte do sucha, na szybach sa zacieki. Myślę że jak na pierwszy raz sama se zrobię lepiej, nie będę musiała po nikim poprawiać. Boję się tylko że jest jakiś zakaz uzywania wlasnego sprzętu, już nieraz miałam sytuacje ze ktoś mi zwrócił uwagę i straaaasznie tego nie lubię :D dlatego wlałabym wiedzieć, czy musze używać szczotki z myjni, czymogę wyciągnąć swoje gabki, szczotki itp :)

Gość gość
Wystarczy mieć porządny sprzęt, taki jak z firmy http://klimres.pl i nie będą Ci potrzebne dodatkowe gąbki tylko wszystko samo elegancko schodzi.

Gość gość
Cena zależy od ilości stanowisk. najlepsza myjnia bezdotykowa np. na 2 stanowiska od firmy Aspera powinna kosztować względnie tanio, bo inwestycja się zwraca w średnio 2 lata. http://aspera.com.pl/

Gość fanaberia1010
Na bezdotykowej byliśmy raz. Słownie raz. Efekt był żaden. Dlatego z reguły jeździmy na myjnię ręczną. Na grouponie są niekiedy ciekawe oferty :)