Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jakbym zalozyla stalego nicka

Polecane posty

Gość gość

I z niego pisala i wyrazala swoje mysli to zaczelibyscie po mnie jechać i wyzywac? A jak pisze z goscia to rzadko kiedy zauwazycie ze cokolwiek napisalam?podpisanie sie skutkuje tym ze zaczniecie wywlekac kazdy drobiazg i wypominac go na kazdym kroku?

Bo trudno jest pisać z nikim a w dalszej dyskusji to już w ogóle nikt nie wie co kto napisał i komu odpowiedział . Ja zawsze jestem za tym żeby nadać sobie NIK a ty chcesz żeby ciebie głaskali czy żeby pisali prawdę co myślą o twoim problemie? Jak zakłada się forum to trzeba nadać sobie NIK i być gotowym na usłyszenie czasami przykrych słów,takie jest życie.

Gość gość
ty chyba nie wiesz jak wyglądają tutaj te przykre słowa :P mozna sie spierać, powiedzieć coś ostrzej ale wybacz nie zamierzam sie krzyżować dzi/wkami, szmatami i innymi niemerytorycznymi epitetami na swój temat, a tak niestety wygląda rzeczywistość kafe. Niektóre niebieskie zostały nawet odnalezione na fb i potem banda idiotek jest szkalowała, wyśmiewała i podawała na forum ich zdjęcia czy dane. Owszem nieroztropnie jest pisać za dużo o sobie ale nikt mi nie powie, ze te wyzywaczki miały rację postępując w ten sposób, bo nikt normalny tak nie robi tylko jakaś patologia cierpiaca na nadmiar wolnego czasu i zawodowe bezrobocie.

Gość gość
Widac ze malo tu chyba bywasz. Nie chodzi mi o usluszenie "przykrych slow" jak ktos sie nie zgadza. Chodzi mi o pewna grupe osob ktora wylapuje najdrobniejszy szczegół wertujac czyjes wypowiedzi,pisanie wrecz czyiś biografii i dokuczanie na kazdym kroku i wyzywanie.

Gość gość
Nie opłaca sie miec stałego Niku i kilka osob sie o tym przekonało-tawredna, noxiella itd. Dla własnego bezpieczeństwa by banda internetowych detektywek nie miała kolejnego obiektu do podniety

Gość gość
gość dziś ty chyba nie wiesz jak wyglądają tutaj te przykre słowa jezyk.gif mozna sie spierać, powiedzieć coś ostrzej ale wybacz nie zamierzam sie krzyżować dzi/wkami, szmatami i innymi niemerytorycznymi epitetami na swój temat, a tak niestety wygląda rzeczywistość kafe. Niektóre niebieskie zostały nawet odnalezione na fb i potem banda idiotek jest szkalowała, wyśmiewała i podawała na forum ich zdjęcia czy dane. Owszem nieroztropnie jest pisać za dużo o sobie ale nikt mi nie powie, ze te wyzywaczki miały rację postępując w ten sposób, bo nikt normalny tak nie robi tylko jakaś patologia cierpiaca na nadmiar wolnego czasu i zawodowe bezrobocie. yyyy zgadzam sie z tym, szukaja potem na fb, sledza, wywlekaja stare rzeczy, wydaje ci sie ze masz tu dobre kolezanki(szczegolnie wątki ciazowe) a potem jak napiszesz jednej czy drugiej prawde ale bez zlosliwosci ot po prostu prawde to sie obrazaja i rzucaja pod twoim adresem takie kalumnie ze glowa mała... potem wszystko to co wczesniej tu napisalas przerabiaja, smieja sie...sama mialam tu dlugo swoj nick ale zrezygnowalam po takich akcjach.... jak ktoras to przeczyta bedzie wiedziala o czym mowie. wchodze tu rzadko , to moja moze 5 wizyta w tym roku,wyleczylam sie z kafeterii po tamtych sprawach. dlatego lepiej byc anonimem lub wybierac dorazny nick...