Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esteragdansk

mam 20 lat i już dwójkę dzieci i teraz znów w ciąży :(

Polecane posty

Gość esteragdansk

nie mamy kasy a ja znów w ciąży co robić !!! mój facet nie pracuję ... mam dwóch synów 4 lata i 2 lata ... i teraz kolejna ciąża ... rodzice ledwo co Nas utrzymują ..

Gość gość
nie macie gum???

Gość gość
To weź się ze swoim romeo do roboty a nie tylko do bzykania, proste!

Gość esteragdansk
to nie takie prosto tylko osądzać umiecie!

Gość gość
Kurde ludzie czym wy myślicie ja jestem 10 lat po ślubie mam dom samochód zero długów dochody mies 10-15 tys i z mężem walczymy z myślami czy zdecydować się na drugie dziecko czy nas na to stać

współczuję ci autorko ja również urodziłam dwoje przed 20 i znam ludzi co mają troje przed 20 inni sb poradzili inni (czyli ja) nie... teraz mam prawie 25 i gdybym zaszłą 3 raz chyba bym zwariowała...

Gość gość
To bardzo proste trzeba iść do pracy a nie bez opamiętania dzieci robić które na starcie przez nie odpowiedzialnych rodziców mają problem i stoją później takie pod mopsem i narzekają a normalny człowiek musi na tych nieodpowiedzialnych nierobow pracować

Gość gość
no to musi być prowokacja :)

Gość gość
Zróbcie se więcejdzieci i niech się MOPS martwi

Gość gość
Czyli to problem rodziców, a nie wasz, czy jeszcze jednego potomka utrzymają... poza tym dostaniecie 1500 zł od państwa, jakoś to będzie...

Gość dzieci to skarb
Dostaniesz karte dużej rodziny na zniżki, nawet na paliwo. Gratulacje!!!

Gość gość
po co ludzie wypisuja takie prowokacje,z nudow?bo nie sadze by to polegalo na fakcie:D

Gość gość
Usun ciążę. I idź do lekarza po tabletki antykoncepcyjne

Gość gość
Oj ta ojta.. Moja sąsiadka ma 23 lata , drugiego meza i jest w ciąży z czwartym dzieckiem.

Gość gość
a tam. ja mam 21 lat i mam 2 dzieci. 3 latka i 4 tyg malenstwo ;) dasz rade. co prawde ja pracuje od 19 rz i moj partner ma wlasna firme, wiec dajemy rade :)

Gość gość
Prowokacja!. Nudzi ci sie?

Gość gość
spokojnie ; dosatniesz 1500 zl, rodzinnego i mozesz rodzic dalej

Gość gość
Pracujesz a kto sie dziecmi zajmuje? Ja nie miałam pomocy do dzieci wychowałam 4 ale zajmowałam sie sama, wiec pracować zawodowo nie mogłam. To chyba jest logiczne. Ale mam lokal który wynajmowałam wiec pieniadze jakieś tam swoje miałam..

Gość gość
Sa przedszkola i można iść do pracy i sobie radzić

Gość Oddana służalcza
Słuchaj, mam dla cb (lu ogólnie) i dla twojego partnera ŚWIETNĄ ofertę pracy! Na zmianę: 6h ty a potem 6h twój facet, jak chcecie to po 8h. Stawka godzinowa netto: 58zł/h w dzień, w nocy (noc jest od 19 do 4)- 123zł/h NETTO. Praca polega na usługiwaniu córce mojej Pani, Panience. Jeśli jesteś zainteresowany pracą u Panienki (Panienka jest miłą 13 letnią piekną dziewczyną) napisz! Stawka wysoka! Mamy tylko kilka wymagań, ale ile zalet! Zalety : ♡Możliwość mieszkania w jednym z wieeelkich pokoi w pałacu Państwa (Państwo i Panienka posiadają ogromny pałac i ogród) ♡Możliwość awansu na gospodynię/gospodarza domu - automatycznie panujesz nad słuźacymi, jedyne osoby wyższe to Panienka i Państwo! ♡Moźliwość mieszkania w pałacu razem z dziećmi za darmo ♡Wysokie referencje Wymagamy: ☆Pokory i uniżenia w stosunku do Państwa i Panienki: Panią i Panienkę naleźy całować w rękę bez względu na płeć; kobiety zwolnione są z całowania w rękę Pana; Szczególnym szacunkiem darzyć Panienkę; ☆Posłuszeństwa wobec Panienki i Państwa; Przytakiwać i wykonywać rozkazy i polecenia ☆ Jeśli pracujesz w nocy - Panienka może zawołać cię w nocy byś np poprawił jej kołdrę. Masz wykonać. Prosimy o odp pod komentarzem z doliskiem: "wierny".