Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agatko moglabys w**********lac z tego forum?

Polecane posty

Gość gość

Agatko moglabys w**********lac z tego forum?

Gość gość
Po co czytasz jej wpisy? Ja ignoruje i jak widzę jej nick to jade dalej

Gość gość
Wyzywanie kogoś od nieudaczników ciamajd i złych matek to nie wyrażanie swoich poglądów. Powinnaś udać siw do szkoły podstawowej poznać pare definicji

Gość gość
Agatka jest idealna mama , żona i gospodyni. Jej córka Emilia 1,5 roku jest super rozwinięta , bo Agatka się z nią bawi i dużo do niej mówi i czyta jej książki , ponadto wogóle nie choruje gdyż Agatka zabiera ją na długie spacery i daje jej zdrowe jedzenie Jej mąż dostaje zawsze gorący obiad, w domu super wysprzątane , do tego robi przetwory , makaron i miód i jeszcze pracuje w sklepie z firankami. Ma 27 lat i planuje więcej dzieci . Jej brat j naprawia jej ciągle starego lumpa Lanosa . A jej bratowa to zła żona matka i gospodyni bo każe mężowi gotować , ma w domu brudno, a dziecko wiecznie chore

Gość gość
Zapomniałaś ze jej córka już od kilku miesięcy ma 1,5 roku bo agatka liczyć nie umie i co o niej pisze to ta ciągle ma te półtora.

Gość gość
albo macie 15 lat albo jestescie frustratkami....jak mozna jarac sie i przejmowac jakas osoba na forum?

Gość gość
no to takie słodkie że aż rzygać się chce :-o

Gość gość
to nie jaranie się tylko ona w koło pisze to samo jak ta fanatyczka od porodów krocza i badań z mężem ok i w każdym temacie czy o sznurku czy o kiełbasie piszą w koło to samo nic w temacie :-o TROLE

Gość gość
A ja tam lubię Agatkę. Wiadomo, że nie istnieje, ale jest archetypem Matki Polki, dobrej żony i gospodyni. Gatunek na wymarciu. Czasem się zastanawiam czy to nie jakiś facet sobie wymyślił taką postać.

Gość gość
Ona istnieje . Moja szwagierka też jest taka przemądrzała, wszystko wie najlepiej, ciągle obgadują z mamuśką inne matki że przegrzewają, że to czy tamto, A jej dziecko to ósmy cud świata, a ona najlepsza matka na świecie

Gość gość
Agatce w dzieciństwie matka wieszała kiełbasę na szyi, żeby choć psy się z nią bawiły :D

Gość gość
Agatka jest idealna mama , żona i gospodyni. Jej córka Emilia 1,5 roku jest super rozwinięta , bo Agatka się z nią bawi i dużo do niej mówi i czyta jej książki , ponadto wogóle nie choruje gdyż Agatka zabiera ją na długie spacery i daje jej zdrowe jedzenie Jej mąż dostaje zawsze gorący obiad, w domu super wysprzątane , do tego robi przetwory , makaron i miód i jeszcze pracuje w sklepie z firankami. Ma 27 lat i planuje więcej dzieci . Jej brat j naprawia jej ciągle starego lumpa Lanosa . A jej bratowa to zła żona matka i gospodyni bo każe mężowi gotować , ma w domu brudno, a dziecko wiecznie chore x świetne "streszczenie"Agatki

Gość gość
zapomniałaś dodać, że Agatka CHoduje bulion w ogródku :D

Gość gość
przecież to zakompleksiona kłamczucha, która szuka ambicji i dobrego słowa na forum(chore) nie dowartościowana histeryczka :D :P w dodatku ma męża ciepłe kluchy który ma lewe łapska do roboty :p

Gość gość
a ja tam myślę, że to jakiś facet znudzony życiem.... Czytałam tutaj już wiele nawiedzonych bab i jakoś Agatka podchodzi mi pod faceta :)