Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o hybrydy

Polecane posty

Gość gość

hej :) czy hybrydy i paznokcie żelowe to to samo czy czymś się różnią? ile płacicie u siebie w mieście za hybrydy i czy rzeczywiście w ogóle nie odpryskują przez 2-3 tygodnie?

Gość gość
Qrwa chyba hybryda analfabetko. Nie to nie jest to samo. Hybryda to lakierozel. Malujesz,urwardzasz pod lampa uv lub led, usuwasz acetonem.

Gość gość
Hybrydowy jest na Twojej płytce paznokcia. Płace 50 zl i utrzymuje się do ponad 2 tyg

Gość gość
Dużo zależy od twardośc***aznokcia. Dobrze zrobiony powinien trzymać ok 3 tyg.

Gość gość
A jak mam oswietlenie ledowe w domu to tez moge utwardzac taki lakier? To moze kupie na all. A ile czasu to sie utwardza?

Gość gość
u mnie 10 dni to max, bo za bardzo widać, że paznokieć odrasta, na czubku bardzo dobrze się trzymają 50 zł kosztują

Gość gość
a ja kurde myślałam, że chodzi o samochód:):)

Gość Aggniechna
Ja maluje głównie lakierami Mistero Milano - bo są dobrej jakości i długo utrzymują się na paznokciach - spokojnie nawet do miesiąca, oczywiście odrost widać tylko. Koszt to 60-80 zł w zależności od rodzaju zdobień.

Gość sosooo
no ja kupiłam na blueskynails lakiery i ucze sie malować! ale hybrydy sa ekstra,długotrwałe i w ogole bardzo wygodne...a kolorystyka ogromna!

Gość maaaalaga
tak jak ktoś wspomniał - hybryda to połączenie żelu i lakieru. używałam i tego i tego, jak dla mnie hybrydy są bezkonkurencyjne. dużo łatwiej się nakłada, usuwa, nie niszczą tak paznokci. niby żel trzyma się dłużej, ale ja i tak mam bardzo szybko odrost, więc nie zależy mi, żeby był na paznokciach miesiąc;p a najczęściej pracuje też na blueskynails

Gość juszka
no wlasnie to chyba coś co jest niedawno na rynku bo zauważyłam że dziewczyna która robiła mi teraz paznokcie maluje nimi....a mam kolor już ponad 2 tygodnie - są trwałe!

Gość gość
o rany jak mozna trzymac lakier wiecej niz tydzien.Przeciez paznokiec odrasta i wyglada to wtedy oblesnie

Gość gość
Jak to możliwe, że juz po tygodniu widzisz odrosty? To jak dla mnie nierealne. U mnie dopiero po 2-3 tygodniach widać odrosty. Może to kwestia szybkości wzrostu paznokcia.