Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet doprowadza mnie do szału!!! 2. Jestem kolejną wk*****oną narzeczoną.

Polecane posty

Gość gość

A więc, po przeczytaniu poprzedniczki zaczynam swoje. Jesteś nieudacznikiem, nic nie potrafisz zrobić, wymądrzasz się na tematy, o których na prawdę nie masz zielonego pojęcia. Kłócisz się, a później i tak wychodzisz na debila. Wszystko robisz nie tak. Jesteś piz, dą, nie potrafisz kiwnąć palcem, gdy ktoś obraża Ci kobietę. Boisz się, bo ich jest więcej. C***a!!!! Ja za Ciebie bym zabiła, rzuciłam bym się na setkę innych w obronie Ciebie, a ty stoisz piz do i cisza. Wstyd mi za Ciebie. Nie potrafisz się normalnie wysłowić, jąkasz się jak p******y, zakompleksiony pi,zdo,waty fajer. Nie wychodzisz z żadną inicjatywą, nie zaproponujesz nic, spaceru, kina, wyjścia gdziekolwiek, wyjazdu czy innych ciekawych rzeczy. Jesteś nudny jak zużyta szma ta kuchenna. Stoisz jak ten kołek bez mózgu co Ci nie powiedzą to tego nie zrobisz. Możesz pływać w śmieciach w pokoju i dopóki masz czym oddychać nie ruszysz dup y. Dobrze, że powiedziałam Ci, że masz oddychać, bo inaczej byś się udusił. Kurwa, zamykasz szufladę - zostawiasz wpół otwartą, wylatują z niej staniki majtki, a ty nie raczysz tego poprawić lub po prostu zrobić dobrze. Jesteś jak ten kołek bez mózgu, kompletnie nic, z niczym nie wychodzisz pierwszy, zawsze muszę chodzić po Tobie wszystko poprawiać ty popaprańcu. Kupiłeś mi pierścionek zaręczynowy o 3 numery za duży i nie słyszałeś nigdy o pudełku do pierścionka - przyszedłeś mając go w kartonowym pudełku ze wstążką. Następnie przyszedłeś z zardzewiałym, brzydkim, a potem musiałam Ci powiedzieć, że 200 m od naszego domu jest taki sklep jak Apart, poszedłeś, nic nie znalazłeś. Musiałam Ci powiedzieć, żeby zapytał sprzedawczynię. Poszedłeś wróciłeś i w nocy znowu uklękłeś przede mną z pierścionkiem za 74 zł. Egoista. W łóżku 5 minut i Ci starczy na tydzień, zero zainteresowania mną, zero czułości, troski. Nie chcesz ze mną rozmawiać na poważne tematy, zasypiasz, zbywasz. Nie chce mi się już pisać. wk****iłam się.

Gość gość
On jest jaki jest ale to Ty go wybrałaś a teraz jakieś żale do wszystkich. Bierz odpowiedzialność za swoje wybory i decyzje

Gość gość
Nawet mnie to rozbawiło:) Jednego nie rozumiem.. dlaczego nadal jest twoim narzeczonym,a nie byłym narzeczonym? Desperatka czy jak?

Gość gość
Trafił swój na swego. Facet z opisu nie ten teges, ale autorce postu też brakuje piątej klepki, że jest z takim facetem. Dodam, że pewnie trzeba będzie też współczuć jej kolejnemu wybrankowi. Autorka dodatkowo prezentuje poziom wypowiedzi równy rynsztokowi. Niech najlepiej zostanie z tym facetem, bo jeszcze trafi na porządnego i szkoda chłopa.

Gość gość
Pytanie dlaczego z nim siedzisz skoro taki beznadziejny? :o

Gość gość
ale kur... żale, lepiej być samym.

Gość gość
i po co tkwisz z nim w desperacji

Gość gość
skad wiesz ile kosztowal pierscionek?

Gość gość
Pierścionek za 74 zł chyba z papieru.