Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 21

Moj facet za szybko dochodzi

Polecane posty

Gość zalamana 21

Pisze tutaj by sie wyzalic, szukac porady.. Jestem 4 tyg po ciazy, wrocilam juz do swojej wagi z przed ciazy. moj facet 2-3 lata temu normalnie sie ze mna kochal po 20-30 min.. teraz sie to zmienilo w ciazy dochodzil szybko, teraz to juz masakra :( po 2-3 min koniec.. ja sie nawet dobrze nie rozkrece.. Czesto "udaje" ze chociaz raz doszlam by sie nie "zalamal"... Przez to chodze niezaskopojona... no i wkurzona. Mam humorki i zaczynam sie czepiac o wszystko.. no niestety - masturbacja srednio wychodzi... Czsami przez to nie mam ochoty na niego patrzec, a co dopiero myslec ze mnie podnieca... :( Co robic?

Gość gość
Za bardzo napalony na Ciebie. Zrezygnowac z klasyka, Najpierw go rozładować, Pomóc mu, zmieniać pozycje, świetna kołyska, przy niej nie dojdzie, ale się oswoi. Może długo Ciebie pieścić, ty jego. W trakcie stosunku niech nie zamyka oczu, musisz go rozpraszać, cisza nie sprzyja wydłużeniu czasu, jak i jeki i steki. Słowa, spokojne słowa.

Gość gość
Ciesz sie.. Moj facet w ogole nie dochodzi :( chetnie bym sie zaminila bo tak sie nie da funkcjonowac...

Gość gość
A czemu masturbacja Ci nie wychodzi? Może to jest sposób żeby się zaspokoić i rozładować napięcie jak facet nie daje rady.

Gość gość
Spójrz na to tak. Ciesz się, bo to oznacza, że (NADAL) bardzo go podniecasz. Szybki wytrysk ma różne tło. Może to być stres, nerwy, choroby albo po prostu niekontrolowane podniecenie.

Gość gość
No ale co to za problem uprawiać po wytrysku drugi raz seks? 15 minut odpoczynku i jazdaa!!!!

Gość gość
Tak, kretynka udaje, facet sadzi ze wszystko jest ok, w niej narasta frustracjs i potem albo zdrada albo klotnie. Dziecko mu urodzilas a rozmawiac się wstydzisz? Ciezko wpasc na to ze powinien dojsc wczesniej o potem drugi raz?

Gość gość
Może pakuje na siłowni i bierze sterydy. Jeśli tak, to niech to skończy bo będzie miał ten sam problem co Stallone

Gość zalamana 21
Kiedy mu raz powiedziałam, że mi trzeba dużo dłuższego seksu bo taki krótki mnie nie satysfakcjonuje zupełnie to powiedział żebym sobie znalazła kochanka, który zadba o moje zadowolenie :(