Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolelibyście być brzydcy i bogaci, czy piękni i biedni?

Polecane posty

Gość gość

pytam z ciekawości.

Gość gość
Brzydka i bogata. Bo pieniadze to nie tylko drogie rzeczy, a bezpieczeństwo, mozliwosc rozwoju w kazdym kierunku, podroze.

Gość gość
Wolałbym być piękny i bogaty, bo tacy są szczęśliwi prawda? Tacy łatwo znajdują swoje drugie połówki, nie muszą się martwić. A ja brzydki i biedny.... mogę co najwyżej marzyć...

Gość gość
Piękna i biedna..... Pięknym jest łatwiej w życiu. Poznałabym.bogatego.meza i bym byla bogata.

Gość gość
Ja bym chciał być bogaty bo brzydki już jestem:-)

Gość gość
A ja jestem ladna i jakos prostytutka nie jestem by meza wedle jego majatku wybierac :P

nie ma ludzi brzydkich- są tylko biedni bogata bym wolała być (już jestem) bo operacje plastycznne

Gość roki69
lepiej bogatym i nrzydkim bo zrobisz operacje plastyczna i jestes piekny haha

Gość gość
piekna i biedna

z biedy zawsze można wyjść na wiele sposobów. Ryja niezmienisz nigdy. Temat założył skończony idiota.

Gość gość
dlaczego nazywasz mnie idiotą, skoro nawet nie znasz mojego zdania w tym temacie? może akurat ja wolę być ładna, nie pomyślałaś? Po za tym ,czekam na te sposoby "wyjścia z biedy" w Polsce. Może jakieś są, ale nie są takie proste. i nie zawsze się udają.

Gość gość
Zdecydowanie wiecej jest ladnych niz bogatych, przynajmniej w Pl. Kasa otwiera wszystkie furtki. Piekny i biedny koles to tak naprawde gowno dla kobiet (gołod***ec) bo kojarzy sie z nieudacznikiem bez przyszlosci ktory za pare lat straci wyglad i bedzie typowym polskim starym lumpem. Zdecydowanie brzydki i bogaty. I mowie to jako przystojny i w miare bogaty (jak na polskie warunki).

Gość gość
Ja bym wolała być brzydka i bogata. Miałabym pieniądze na poprawę wyglądu albo jakaś operacje. A co biednemu z tego ze ładny? Pozatym biedni rzadko są ładni bo do tego trzeba kasy i czasu. A jak ktos haruje za 1000 zl po kilkanaście godzin to ma w d***e jak wygląda. I tak najgorzej być brzydkim i biednym.

Gość gość
piekny i biedny

Gość gość
Piękny i biedny . Zawsze bym spotkał brzydką i bogatą . Najwyżej założyłbym szmacie na ryja reklamówkę z Biedronki i udawał miłość .

Gość gość
Brzydka i bogata - urode zawsze mozna poprawic, teraz jestem piękna i biedna i co mi po tym ? Zły star w zyciu, a wlasciwie zero startu...

Gość gość
Piękna i biedna bo urodą można łatwo zarobic pieniadze

Gość gość
Moim zdaniem łatwiej biednej i pięknej zarobić kasę ( nie tylko na prostytucji, moze znaleźć sobie bogatego faceta, może pracować jako modelka) niż brzydkiej i bogatej poprawic urode, niektorym zreszta żadne operacje nie pomoga, wystarczy popatrzec na Lady Gage, albo Tori Speling