Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korzystal ktoś z tych chwilowek? podobno straszna lichwa.

Polecane posty

Gość gość

I ze potem ciezko ich splacic bo dochodza jakies koszta o ktorych oni nie mowia. Jak to jest?

Gość gość
Nie wiem jak ludzie mogą brać chwilówki, od tak dawna wszędzie podają, że to lichwa. Jak brać pożyczkę to w sprawdzonym miejscu. ja korzystam z ofert Profi Credit i nigdy nie miałam problemów. Oczywiście trzeba spłacać raty w wyznaczonym terminie.

Gość gość
Masz tu wykaz pożyczek pozabankowych dostępnych na rynku www.zcdf.info/pozyczkipozabankowe.php

Gość gość
Ja przestrzegam. Nie bierzcie tej lichwy bo wpadniecie w jeszcze wiekszy dolek finansowy.

Gość gość
A ja zdecydowanie polecam wszystkie chwilówki. Są super. Bez żadnego wysiłku otrzymujesz pieniądze. Po upływie ok 6 m-cy pukam do drzwi twoich JA>>>> Twój komornik :D

Chwilówka tak ale dla tego kto ją spłaca regularnie. Jak ktoś zwleka z zapłatą to niech potem nie płacze że dowalą mu gigantyczne odsetki

Gość gość
I tak dowala i tak dowala- widac ze w zyciu z takich przybytkow nie korzystales to sie chociaz nie wypowiadaj jak ekspert.poczytaj chociazby zanim palniesz. Zarzynaja odsetkami, ukrytymi kosztami itp. Wyciskaja jak cytryne nieraz parokrotnosc tego co od nich pozyczyles, a jak nie masz potem z czego oddawac to zaczyna sie jazda bez trzymanki, milion maili, smsow, codzienne nachodzenie w domu w skrajnych przypadkach w pracy, rozmowa z sasiadami, wciskanie wizytowek w drzwi, w skrajnych przypadkach zastraszanie i straszenie komornikiem, prokuraturem policja. I wcale nie trzeba nie splacac nie wiadomo ile. Niechze im profity nie spkyna danego miesiaca. Wiec puknij sie w czolo Ty powyzej.

Gość gość
Windykatorzy wykorzystuja tez to ze ktos sie w prawie dobrze nie orientuje. Jak Cie wyczuja to polegles. Tak zastrasza ze w zebach im kase przyniesiesz.

Gość gość
Widać że nie macie pojęcia o czym piszecie, ani w ogóle o tym co to jest lichwa.

Gość gość
Lichwa to chwilowki. Prabanki co chetnie pozycza Ci szybciutko pieniazki na bardzo wysoki procent.

Gość Pomścisław Brzozowy
no w sumie troche sie z tym zgodzić nie mogę . sa pewne sprawy w ktorych banki nie podejmuja ryzyka . a chwilówka ci pomoże naprzykład pożyczka z złym bikiem. ja tam kieys skorzysatłem z sms365 w kryzysie i własnie wzielem chilowke na splate 2 rat w banku zaległych/ostatnich.

Gość matka_franka
ja korzystalam z uslug firmy sms365 i szczerze mowiac to nie mam zadnych powodow do narzekan. jasne zasady, mila obsluga i maja ludzkie podejscie. bez problemow splacilam, polecam.

Gość gość
nic dziwnego ze sa drozsze skoro to oferta dla klientow, ktorzy sa zbyt ryzykowni dla bankow