Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykorzystana i smutna

Upito mnie (pierwszy raz w zyciu) i brutalnie wykorzystano. Powinnam to zglosic?

Polecane posty

Nie wiem czy zglaszac to jako g**** czy nie g**** bo to nie bylo do konca tak ze oni mnie nagle napadli a ja sie bronilam. To byla impreza w gronie znanych mi osob. Ja w zasadzie nie pije alkoholu poza symboliczna lampka wina ale tym razem nie wiem czemu pozolilam sobie na wiecej. Nie tyle ja sama siegalam po kieliszek co oni mi dolewali i doslownie wkladali w dlon i kazali pic. Nie twierdze ze bylam zmuszana sila do picia tylko ze na mnie naciskano slownie. A kiedy sie juz upilam (organizm zupelnie nieprzyzwyczajny do alkoholu bardzo szybko ulega upiciu) to mnie wykorzystano. Oni teraz twierdza ze nie robili nic na sile bo przeciez sie nie bronilam ale ja sie nie bronilam wlasnie dlatego ze mnie upili. Czy pijany czlowiek ma w ogole swiadomosc co sie dzieje dookola? Dla mnie to b yl jednoznaczny g**** i to zbiorowy (4 chlopakow). Sa jeszcze 3 kolezanki i moglyby byc za swiadkow ale one trzymaja ich strone i tez uwazaja ze skoro sie nie opieralam to znaczy ze nie mialam nic przeciwko. Byc moze po pijanemu nie mialam ale teraz po otrzezwieniu mam bardzo duzo przciwko bo na pewno nie zaierzalam tracic dziewictwa w taki sposob. Zastanawiam sie nad zgloszeniem sprawy do prokuratury. Waszym zdaniem mam szanse na wygranie sprawy?

Gość gość
jeśli to było w ten weekend, to możesz mieć problemy z obdukcją. i jeśli trzy dziewczyny i czterech facetów są przeciwko tobie, plus byłaś pijana...szczerze? masz małe szanse, bardzo małe. pomyśl lepiej nad wymierzeniem im sprawiedliwości we własnym zakresie, bo prawo ci nie pomoże.

Gość gość
Jezeli zostawili c***iwo na rannego kaca to zachowali sie humanitarne i zgloszenie nic ci nie da. A wrecz jest taka opcja ze sad zasadzi zwrot za alkochol dla nich . I po co miec komornika i z****** papiery przez BIK. Pomysl .

Gość gość
Z jakimi ludźmi Ty się zadajesz? Ludzie, których znasz, 3 koleżanki i nic nie zrobiły?

Nie tylko nic nie zrobiły ale się jeszcze przyglądały z zafascynowaniem jak tamci mnie rozbierają :( Przecież pamiętam ich ucieszne miny. One teraz twierdzą że skoro się nie opierałam to myślały że ja też tego chcę.

Gość gość
10:33 To któregoś razu, jak będą spały, to zacznij wlewać im herbatę z filiżanki do ust. No co? Przecież nie będą się opierały.

Gość gość
jak możesz pamiętać ich "ucieszne" miny, skoro sama napisałaś " Czy pijany czlowiek ma w ogole swiadomosc co sie dzieje dookola?" , zaprzeczasz sama sobie. :D Prowo i tyle.

Gość gość
Sprawdź dziewczyno lepiej czy w ciąży nie jesteś. A i masz prawo jak najbardziej zgłosić to na policje a i Twoje koleżanki będą miały tez problemy ze nic nie zrobily. Nie rozmawiaj z nimi wcale. Idź jak najszybciej na policje. Nie sprzeczaj sie kto ma racje a kto nie. Sad da im kare a Ty będziesz miała satysfakcje.

Gość gość
Ja bym to zgłosiła. Kiedy to się działo? Dzisiaj w nocy? Użyli prezerwatyw? Bo możesz być w ciąży, albo mogli zarazić Cię jakimś choróbskiem.

Gość gość
Idź na policje i do lekarza. Jak nie jesteś pełnoletnia i idź z mama.

@ 10:37 Nie byłam pijana do nieprzytomności. Pamiętam co mi robili. Mimo to nie opierałam się ale moje nie opieranie wynikało właśnie z faktu upicia. Człowiekowi upitemu puszczają hamulce i nie ma nic nawet przeciw zbiorowej orgii. Jednak to nie znaczy że po oprzytomnieniu nadal tego chce. Widzisz teraz różnicę?

Gość gość
No to idź na policje.

Gość gość
dokładnie, idź na policję, zamiast się żalić na kafe

Gość 5698
@ wykorzystana i smutna dziś Nie byłam pijana do nieprzytomności. Pamiętam co mi robili. Mimo to nie opierałam się ale moje nie opieranie wynikało właśnie z faktu upicia. Człowiekowi upitemu puszczają hamulce i nie ma nic nawet przeciw zbiorowej orgii. Jednak to nie znaczy że po oprzytomnieniu nadal tego chce. Widzisz teraz różnicę? x Czyli mam rozumieć, że pod wpływem alkoholu CHCIAŁAŚ seksu i dopiero potem po wytrzeźwieniu doszłaś do wniosku, że nie w taki sposób wymarzyłaś sobie stratę dziewictwa, mam rację?

Gość gość
Przestań trollować, Nacht, w każdym prowie piszesz, że "to normalne" :D

Gość gość
Też jestem zdania, że to prowo.

Bo to zupełnie normalne że na imprezach dziewczyny są upijane i gwałcone. Stało się to zwyczajną codziennością. Panuje powszechne przekonanie że gdy laska idzie na imprezę, to po żeby popuścić szpary :)

@ 5698 dziś Czyli mam rozumieć, że pod wpływem alkoholu CHCIAŁAŚ seksu i dopiero potem po wytrzeźwieniu doszłaś do wniosku, że nie w taki sposób wymarzyłaś sobie stratę dziewictwa, mam rację? x NIE! NIE CHCIAŁAM!!!! Moją jedyną winą jest upicie się i brak sprzeciwu. Siedzieliśmy na kanapie i jeden z nich zaczął mnie całować. Było nawet przyjemnie. Wiadomo, atmosfera, śmiech, muzyka... Nie broniłam się przed pocałunkami nawet gdy poczułam jego język w buzi. Potem zdałam sobie sprawę, że jego dłonie ugniatają mi piersi przez materiał koszuli. Czułam jak rozpina guziki i chyba nawet chciałam jakoś strącić jego dłonie z siebie ale ktoś innych chwycił mnie za nadgarstki i nie pozwolił. Pocałunki były coraz intensywniejsze, że ledwo mogła złapać oddech. Kiedy jeden skończył całować natychmiast do moich ust dossysał się drugi. Potem trzeci. Wszystko w akompaniamencie muzyki i śmiechów. Widziałam ucieszne miny koleżanek pochylających się nade mną i zdałam sobie sprawę, że nie mam już koszuli ani biustonosza. Na piersiach spychały się wzajemnie męskie dłonie. Kiedy spojrzałam po sobie zobaczyłam jak jeden z chłopaków szarpie się z moim rozporkiem. Trudno uwierzyć ale uniosłam nawet biodra by umożliwić mu zdjęcie spodni wraz z majtkami. Pamiętam jeszcze, że doszło między nimi do krótkiej sprzeczki i przepychanki i zaraz potem najsilniejszy z nich ułożył się między mymi nagimi nogami. Potem był ból przerywanej błony dziewiczej i to był chyba jedyny moment gdzie rzeczywiście zaczęła piszczeć i chciałam zrzucić z siebie męski ciężar. Niestety nie pozwolono mi. Nie wiem ile razy mnie zgwałcono. Myślę, że każdy z nich po 3 - 4 minimum. Czy tak wygląda zgoda na seks? Chyba nie!!!!!

Gość gość
Idź na policje. Naprawde nie mogą pozostać bezkarni. Idź nawet dzis i daj znać co Ci powiedziano. Powodzenie i nie słuchaj innych.

Gość gość
Jasne, że to prowo.

Gość gość
" Na piersiach spychały się wzajemnie męskie dłonie. " itd... x Bardzo poetyckie opisy, jak na osobę przeżywającą traumę po gwałcie, jak z opowiadania erotycznego :D Czyżby PROWOKATOR ?

@ gość dziś Bardzo poetyckie opisy, jak na osobę przeżywającą traumę po gwałcie, jak z opowiadania erotycznego smiech.gif Czyżby PROWOKATOR ? x No wreszcie :) Oczywiście, że tak cudownie wciągające prowa może pisać nie kto inny jak właśnie... ...Wasz oddany PROWOKATOR! PS. Odszedłem od kanonu lesbijek bo natychmiast byłem rozpoznawany :P

Gość gość
PROWOKATOR, fajnie piszesz, ale ja właściwie nigdy nie mam problemu, żeby Cię rozpoznać :D Ten wątek o pobiciu przez byłego, to też Twój ?

Gość gość
Aha, i uwielbiam czytać, jak ludzie się dają wciągać w Twoje prowokacje :D

Gość gość
Tego pierwszego nie czytałam, w drugim tak podejrzewałam, że to możesz być Ty :D Tylko o dziewicach nie zakładaj, bo ten temat już do porzygu jakiś beznadziejny troll zmonopolizował.

Gość gość
To zupełnie inna osoba.

Gość gość
Wiem, że to kto inny, przecież piszę, że tamten jest beznadziejny. :)

Gość gość
Jesli to nie prowo to jest zwykly g**** i spokojnie idz na Policje ,zrob obdukcje i zeznaj wszystko jak bylo.